tirsdag 12. desember 2017

Dansk bord

Vi stiller høje krav til de borde vi forhandler, og udvælger sortimentet af borde ud fra følgende kriterier: Solidt håndværk, gennemført design, forbedret funktionalitet og tidløs skønhed. Hvis du har behov for råd og vejledning i dit valg af et nyt bord , så ring til os og få en uforpligtende snak. Helt uten fordyrende mellomledd.


Spar opptil på norske butikkspriser. Prisen afhænger af trætype, og er uden tillægsplader. Naver Collection er danske kvalitetsmøbler.

Det opprinnelige idéen var å skape et komplett, homogen møbelkolleksjon med respekt for håndverket og tradisjoner. Enten du trenger et kjøkkenbord eller et stort spisestuebord finner du et perfekt bord her! Et spisebord bør være funksjonelt, det er her vi spiser, leser avisen, gjør lekser og skravler med venner og familie. Spisebordet er et sentralt møbel som fortjener god kvalitet.


Møblene er i dansk design og man finner blant annet klassiske klappbord med en moderne. Alle bord kan lages etter mål etter kunden sitt ønske. Besøk oss i butikken i dag for se dansk design med eksellens forankret i arv, og med et ivrig blikk mot fremtiden.


Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus.

Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag! Et riktig stuebord kan være det lille ekstra som gjør at stuen din får akkurat det uttrykket du ønsker. Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Hva skjuler seg bak trenden?


Se vårt store utvalg her! Levering på 3-arbeidsdager. Kjøp bord hos Trademax. Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter. Finn ditt nærmeste varehus på skeidar.


Vi har bord til alle bruksområder og stiler. Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk. Hos Fagmøbler finner du et stort utvalg av stuebord. Forskjellige bord komplementerer annet møblement. Et sofabord som passer til din sofa eller sofagruppe er en selvfølge i stuen.


Et praktisk konsollbord gjør at du kan utnytte plassen der det finnes litt ledig veggplass uten å ta for mye av. Vi designer og producerer kvalitetsmøbler med stor fleksibilitet inden for farve og udformning.

Skovby er dansk design og håndverkskvalitet på sitt beste. Alle møblene er danskproduserte med gjennomtenkte løsninger og nøye utvalgte materialer. Funksjonalitet er Skovbys varemerke og flere av produktene er patenterte. Søgning på “ bord ” i Den Danske Ordbog.


Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Her finner du billige kjøkkenbor spisebord og spisestuebord til alle hjem og alle smaker, i ulike størrelser, farger, runde bord , firkantete bord og bord av ulike materialer. Uansett om du vil ha et rundt spisebor et spisebord av eik eller kanskje et spisebord i hvit farge, så finner du garantert en favoritt i vårt brede utvalg.


Alltid lave priser og et stort utvalg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg