torsdag 21. desember 2017

Hengeampel

Blomsterkrukke av betong med opphenging av hamptau. Produktet har utgått Erstatningsprodukter, tilbehør og. For deg som liker ampelplanter! Original hengeampel med tre krukker som har god plass til planter samt ekstra bunn som sørger for at jorden dreneres ordentlig. Krukkene er fremstilt av plast, mens kjettingen er fremstilt av stål.


Enkel hengeampel med opphengingslenke av metall.

Fremstilt av frostbestandig plastikk. Ampel av flettet plast. Plasttrukket innside som hindrer søl. Sett med kuler for å ha lys eller blomster. Flott på terrassen eller ute i hagen.


Når du plasserer en hengeampel er det viktig å tenke på at den skal være tilgjengelig for å gi vann og gjødsel, helst bør du kunne ta planten ned for å vanne den og gi den litt stell en gang i blant. Torget Til salgs Møbler og interiør Dekorasjon og pyntegjenstander Andre pyntgjenstander. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris.


Leveres direkte til døren – Velkommen!

En ampel oppgraderer stua eller uteplassen i en fei – nå skal planter og blomster henges opp! Innvendig kledd med plast. Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt.


Hengeampel i grå PE flett. Du vil motta informasjon om produkter, tilbud. Tidlig sort med flotte, store smaksrike bær. Dette er planter som har overvintret og dermed vil gi avling allerede første år (og i mange sesonger fremover).


PÅ VEGGEN: Lille plante på veggen der, hvem er vakrest i landet her? Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer. Vi trenger slett ikke nøye oss med planter i vinduskarmen, på bordet eller på gulvet. Hos Chilli finner du Hagekrukker i høy kvalitet til god pris – fra 2kr. Stort sortiment av Hagekrukker i variert stil og design.


Trygg E-handel med dagers. Makramé – hobbytrenden fra 70-tallet er tilbake! Hvem hadde vel trodd det? Vil du følge denne trenden er det bare å ta turen til loppis og Fretex – eller lage.


Ragna hengeampel , sort. Plantscape hengeampel i grå plast med selvvanningsreservoir.

Solid hengeampel med kjettingoppheng. Du må ha kjøpt varen for å skrive en anmeldelse. Admin forbeholder seg retten til å akseptere, avslå eller fjerne. Lag fine plantehengere – eller ampler som det egentlig heter – til de grønne plantene din! Her finner du en enkel oppskrift på hvordan du kan lage din egen.


Funksjonell og praktisk opphengskrok for ampel og lykter. Sommerblomster med slyngende vekst egner seg er ypperlig til ampler. Vi gir deg tipsene til hvordan du kan stelle og pynte opp med sommerblomster i ampel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg