tirsdag 5. desember 2017

Tekstilmaling

Kjøp online hos CC Hobby. Få mer informasjon hos CC Hobby. Skriver du på det med kulepenn, blir det fort borte etter vask eller kort tids bruk. Tekstil er ikke som papir. Derfor har vi spesielle tekstilpenner, tekstilmaling eller tekstilspray du kan bruke på plagg eller andre ting som er laget av tekstiler.


Tekstilmaling

Skal du dekorere en T-shirt med tekstilmaling , kan det være en fordel å legge beskyttelse inni slik at ikke malingen trekker seg gjennom til baksiden. Flytende tekstilmaling bør du fiksere med strykejern for at plagget skal kunne vaskes. Husk at ulike typer tekstilmaling fungerer på ulike materialer og farger på tekstilene. Malingen holder seg fint i vask, egner seg spesielt til lyse tekstiler. Du kan bruke den på mørke tekstiler også - så lenge du maler med fargen dekkhvit først.


Etter dekorasjon og tørking skal fargene strykefikseres. Passer best til lyse, cellulosebaserte tekstiler som bomull, lin, viskose mm. Fikseres med strykejern (prikker) i fem minutter etter tørking. Vi anbefaler å beskytte klær og overflater ved bruk, da malingen kans ette flekker. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv.


Tekstilmaling

Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren. Også velegnet til stretchstoffer. DiamondTex Velegnet til bomul hør og blandede tekstiler med max syntetiske fibre. ColorUp Velegnet til læder og læderlignende, syntetiske varer.


Textil Glitter Glitter-effekt til tekstilfarver. Piff opp noen nye eller gamle tekstiler med ditt helt eget uttrykk. Masser av spennende hobbyartikler. Vi har alle produktene man trenger til tekstildekorasjon. Men først og fremst har vi ideer du fritt kan bruke.


I vår nettbutikk finner du flere forskjellige farger du kan bruke for å farge materialene dine med. Vi har også alt annet tilbehør du trenger, som engangshansker, forklær i mange størrelser, med eller uten ermer, eller en malerskjorte. Disse nettsidene bruker såkalte cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen på våre sider. Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår hjemmeside. Ved å bruke dette dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.


Fargene kan også blandes innbyrdes. Nettbutikk for den kreative! Vinyl, kuttemaskiner, stoff og tilbehør. Gode priser og stort utvalg! Er du en kreativ sjel, og vil sette ditt eget uttrykk på russedressen?


Tekstilmaling

Da er vår tekstilmaling en sikker vinner. Den kommer i flere ulike farger, samt gull, sølv og bronse, så her er det kun fantasien som setter grenser. Og du, vi liker ikke spenning, så vi lover å beholde din e-postadresse for oss selv. Stofmalingen, der holder flot i vask, egner sig fortrinsvis til lyse tekstiler. Men du kan sagtens male på mørke tekstiler også - bare du forinden maler med farven, dæk hvid.


Efter dekoration og tørring skal farverne strygefixeres. Farverne holder flot.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg