torsdag 21. desember 2017

Veke parafinlampe

Veke parafinlampe

Sjekk ut veke parafinlampe. Hyttespesialisten har lang erfaring med alle typer parafinlamper. Kjøp Flat veke til parafinlamper her. Her får du Flat veke til parafinlamper til kun 6NOK med dager FULL returrett.


Lampeglasset er rett og smalt. Dette er en enkel og sikker parafinlampebrenner av original kvalitet. Parafinlampe formet som kaffekanne. Intakt med ubrukt veke. Veke til parafinlampe.


Gi meg beskjed når varen er på lager. Linnea Tinnsjøen klar er en god. Her finner du et stort utvalg av parafinlamper og deler til disse. Bad og hytte senteret innehar et stort sortiment av vvs-produkter fra de beste leverandørene.


Veke parafinlampe

Få varene direkte sendt hjem med posten - eller hent selv i vårt. Velg hjemlevering eller hent selv. Fortsatt brukes i dag i noen hjem, er det parafin lampe av enkel konstruksjon, inkludert en glasskrukke, metallhus, brenner plate og en veke , vanligvis laget av lerret. Utskifting av parafin veke er en enkel prosess i nesten alle parafinlamper Du trenger:. Lignende produkter Kampanje.


Slik fungerer parafinlampen: Du løfter først av brennerrøret og skrur deretter av selve brenneren ved å dreie den mot klokken. Fyll på med lampeolje i beholderen. Pass på å ikke fylle på for mye. Skru så brenneren på igjen og vent i ca.


Veke parafinlampe

Stilren oljelampe av sement til utendørsbruk. Oljebeholder av rustfritt stål samt veke følger med. Oslo #128293; nå også med verksted for produksjon og reparasjon.


Det er noe nostalgisk ved å fyre opp den gamle parafinlampa og kjenne den stramme lukten av parafinos, blandet med en odør av brent veke , bre seg i rommet. Nostalgisk, ja, men vi kan da godt være den foruten. I dag får vi en rekke ulike parafinlamper, store og små, som kun er utstyrt med små trådveker. Prøv FINN levert, fra kr 75.


Veke parafinlampe

Allerede i oldtiden var oljelamper alminnelige i form av skåler med olje der det ble lagt en veke som gjerne var trukket opp gjennom et hull. Fra disse er det utviklet mer avanserte oljelamper med rundvevde, regulerbare veker som brenner med en fyldig flamme og som får luft til forbrenningen gjennom en oppadstigende luftstrøm inne i en glass-sylinder (lampeglasset). Høyde med lampeglass cm. Bilde, Beskrivelse, Pris. En meget pen og gammel lampeskjerm, noe for.


Antikk parafinlampe selges. Gammel parafinlampe fra Kr. De fleste av våre parafinlamper kan enkelt. Men denne veke -lampen skal ikke sote så mye den heller hvis du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg