mandag 4. desember 2017

Hth alnabru

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Gratis frakt fra 6kr. Velkommen til HTH i Alnabru. Er du på jakt etter ditt nye drømmekjøkken?

Vi har et bredt sortiment som spenner fra romantiske stil til den klassiske, minimalistiske kjøkkendesignen. Kjøp ditt kjøkken, ba og garderobe hos HTH , og få mer for pengene. Hvitevarer og benkeplater. HTH kjøkken Alnabru AS fra Alfaset, Oslo. Du finner telefonnummeret til kundeservice her, samt en oversikt over over våre butikker og åpningstider.


Vi i HTH er alltid klare til å hjelpe deg. En fusjon med datterselskapet Telefunken AG og påfølgende oppkjøp av Daimler AG og Electrolux formet AEG til det framtidsrettede selskap det er nå. HTH har butikker over hele landet.

Finn din HTH butikk og book time hos en spesialist for kjøkken, garderobe eller baderom. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på nettsiden vår. Hvis du har forelsket deg i et HTH -kjøkken, kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer.


HTH -skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg. Vi monterer ditt kjøkken, og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet. I tillegg har vi el-bilplasser tilgjengelig. HTH AS eier og driver HTH butikker i Oslo, Buskeru Østfold og Trøndelag. Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere.


Kjøkken-, bad- og garderobeinnredninger. Alle våre kunder skal føle seg godt ivaretatt og oppleve hverdagsglede! Er og finne rundt avdelingene Alnabru , Lillestrøm, Moss og Skøyen.


Lang erfaring mot prosjektmarkedet og års erfaring med Drømmekjøkkenet. Faste montører og dyktige samarbeidspartenere som rørlegger, elektrikker og maler. Her kan vi hjelpe gjennom hele prosessen! Vi er landets største spesialbutikk innen dører, vinduer, gulv, kjøkken, bad og garderobe.


Se utvalget vårt her. Rasmussen anbefales på det sterkeste.

Vi opplevde høy profesjonalitet hele veien fra bestiling til montering av vårt nye kjøkken. HTH Drammen er punktlige, imøtekommende og korrigerte de få manglende umiddelbart. Vi følte oss ivaretatt og det var deilig å vite at de hadde full kontroll på vår bestilling. Vi håper du finner det du ser etter. Vi leverer alt innenfor baderom, og wc.


Du finner ett godt utvalg av dette under produkter i menyen, vi kjører også kampanjer og tilbud vi kan glede våre kunder med vi ser frem til at du tar turen innom oss på Alnabru ! OBS OBS Handle ikke fra Kvik Alnabru ! Den absolut verste handelen vi har gjort. Vi brukte år på klagebrev og saks-dokumentasjon før vi fikk fullt medhold fra Forbrukertvistutvalget. HTH selger kvalitet til overkommelige priser, og navnet har festet seg i den skandinaviske bevisstheten som det kjøkkenfirmaet som forplikter seg til at ”…du får mye mer hos HTH ”. Foretaket har registrerte ansatte.


Butikker over hele landet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg