tirsdag 26. desember 2017

Butinox grunning

Merkevarene til lave priser. Inneholder filmkonserverende middel mot svertesopp. Grunning er ikke nødvendig. Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset.


En transparent oljegrunning av høy kvalitet uten pigmenter til utendørs bruk. Gir en trebeskyttelse som fremhever treverkets vakre struktur.

Scanox Meny Hovedmeny. Butinox Futura Maling er en glede å arbeide med. HMS-datablad - Engelsk (UK) HMS-datablad - Norsk. Teknisk datablad - Engelsk. Bruksområde: På tekstil, papirtapet, glassfiberstrie og miljøtapet som skal males eller overtapetseres.


Bergen Malingfabrikk. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L,. Nytt panel må først behandles med kvistlakk.

VISIR Oljegrunning Klar brukes som grunning før man skal beise bart treverk ute for å få god heft og beskytte mot råte. Anbefales også som grunning før man maler bart treverk i den kalde årstiden. Forrige bilde keyboard_arrow_right Neste bilde.


Den lukter lite har, har meget god dekkevne og er lett å påføre. Oljebeis er en utmerket grunning , beiser du to strøk kan huset stå opptil år for så å eventuellt males. Velger du dekkbeis (som egentlig er en fortynnet maling) bør du grunne først, enten med oljebeis eller vanlig grunning.


En kan og grunne ved å fortynne malingen med – terpentin. Hos Maxbo finner du et stort utvalg av materialer til grunning og impregnering. Kjøp på nett eller i butikk. Hva slags grunning du skal bruke, kommer an på om du skal ha dekkende eller transparent behandling over, forklarer Andersen hos Jotun. De aller fleste produsenter har serier med produkter som passer sammen, og det lønner seg å bruke disse.


For­ behandling med grunning er ikke nødvendig. TakSitt grunning for takstein er en vanntynnbar,. DOKUMENTERT BESKYTTELSE.


Og det finnes ingen an­nen grunning på det norske markedet som gir en bedre beskyttelse. BUTINOX FUTURA FARGEGUIDE. Veggen, terrassen eller hva det måtte være vil snart forvandles fargemessig.


Når du er ferdig har du skapt et helt nytt uttrykk. Sperrende maling er både grunning og toppstrøk i ett og samme spann!

Er det lite fuktighet i rommet så kjør på med den malingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg