fredag 1. desember 2017

Rammeverksted ski

Finner du noe du liker i nettbutikkene til kunstnerne under, kan du kontakte oss på mail eller telefon, så skal vi få sendt bildet hit til vårt galleri og rammeverksted , helt uforpliktende. Vi er et rammeverksted i Ski som kan tilby innramming etter mål av høy kvalitet til fornuftige priser. Innramming er vårt hovedområde, men vi selger også kunst, reproduksjoner og gaver, i tillegg til at vi har utstillinger med kjente og mindre kjente kunstnere. BGA Fotobutikk har nemlig eget rammeverksted som lager flotte rammer på bestilling.


Her kan du selv bestemme hvor stor rammen din skal være og vi legger oss i selen for at du skal få akkurat det du ønsker deg til en pris som passer deg som kunde. Rammeverksted og nettgalleri på Nesodden.

Kjøp kunst – i Nettgalleriet. Om du ønsker å gi kunst i gave kan du også kjøpe gavekort. Jeg rammer inn grafikk, foto og malerier samt objekter. Rimeligst i hele Follo og Østfold.


Prøv oss ut og bli gledelig overasket over hvor gode priser vi har. Spesialister på skiferier til Italia og Østerrike. Skreddersydde gruppereiser. Pris- og snøgaranti på alle destinasjoner.


Book din neste skiferie her.

Linn (41) driver Skis eneste rendyrkede rammeverksted : – Jeg har skapt mitt eget levebrø det er jeg stolt av. Nå finner du Cathrines rammeverksted i Mysen. Interessen for kunst har alltid vært stor og jeg valgte linjen for tegning, form og farge på videregående skole og fortsatte med grafisk design. Ski Ramme-Dekor, Ski , Norway. Kias rammer inn etter spesialmål og gjør vårt ytterste for at kunden skal bli fornøyd.


Vi veileder i valg av passepartout og rammer i samarbeid. Velkommen til Mester Rammer - rammemaker og spesialist på rammer og innramming. Vi jobber tett med kunstnere, gallerier, museer, samlere og næringsliv for å gi alle kunstverk bevarende innramming. Med forgyller- og malerverksted på huset, tilbyr vi det meste av finish og overflatebehandling på rammer. Har du et bilde som ikke er i standard størrelse, kan vårt rammeverksted lage fotorammer i akkurat den størrelsen du trenger.


Her lages spesialrammer for hånd av erfarne rammemakere. I din lokale Elite Foto-butikk kan du se eksempler på alle rammelister. Vi har eget rammeverksted og egen rammemaker som utfører innramming basert på lang erfaring og høy kunnskap. Det krever et estetisk blikk, solid materialkjennskap og stor presisjon å montere den rammen, som får fram det beste i favorittbildet ditt.


Alt innen rammer og innramming! Egen import av rammelist gir deg gode priser på innramming. OBOS medlemmer har fast på alle rammer og innramming.


Trenger du farger, materiell og utstyr for kunstnerisk utfoldelse?

Vi tilbyr et stort utvalg av kjente og gode produkter. Har du spørsmål, ta kontakt - Vi har nå års erfaring som rammeverksted i Akershus. Vårt rammeverksted og utsalg av kunstnermateriell finner du på Torkildstranda i Frogn kommune. Celebrated sculptor, paint and graphic artist. Galleri Finsrud - Reidar Finsrud is a multiartist.


Creator of the world-famous Perpetual motion sculpture. Ved omsetning av kunst skal det innbetales en avgift på inntil i tillegg til salgsprisen når. Sandvika by Lillestrøm by Ski by Drøbak by 0. Stathelle by Porsgrunn by Rjukan by Skien by Notodden by Langesund by Kragerø by Brevik by 0. Drammen skisenter er et vintereldorado for alle.


Her har vi fire kilometer med flombelyste løyper og et eget parkanlegg for små og store ski - og snowboardkjørere. Kunstnerbutikken kan tilby eget rammeverksted og en rekke egenproduserte produkter. Blant annet har vi egen produksjon av blindrammer, lerret og staffelier, alt til sterkt nedsatte priser.


Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig handel i et koselig miljø. Kolbotn Glasservice leverer alt av glass, speil, plast og innramming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg