søndag 24. desember 2017

Lady maling inspirasjon

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Se fargekart, kombinasjoner og hvilke hvite nyanser du skal velge. Bli inspirert og finn din favorittfarge, som passer til akkurat deg og ditt.


Hos Maxbo finner du Lady maling fra Jotun som gir et elegant sluttresultat.

Kjøp på nett eller i butikk. Vår vakreste maling noensinne er supermatt, med et eksklusivt utseende. Silkematt, vakkert og vanntett. Uavhengig av fargevalg, stil og atmosfære, skal du male badet, må du bruke maling tilpasset våtrom. Farger til både interiør og eksteriør.


Finn inspirasjon i Jotuns fargekart,. Alt du trenger å vite om maling innendørs! Her får du tips til valg av maling til ulike rom, forarbei slik gjøres det og gode maletips.

Maling - Inspirasjon og tips - ifi. Vi har det du trenger av veggmaling og grunning. Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer.


Velg fra et stolt utvalg maling fra leverandører som Jotun og Scala. M att maling kan få frem det beste i fargene. En matt vegg er en svært fin og effektfull kontrast til høyglansede flater.


Men den matte glansgraden passer ikke overalt. Skjøter og ujevnheter blir mindre synlig med matt maling , men strukturen under blir ikke usynlig. Les mer om matt maling og bruksområder.


Lady maling udvikler løbende nye farver, der kan hjælpe med inspiration til din boligindretning. Vores farver er inspireret af il luft, van jord og senest en. Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent.


Matt maling kan få frem det beste i fargene, men passer ikke overalt. Når du unngår refleksjoner i veggen, kommer mange fargetoner også bedre fram og kan ofte fremstå mer lik de du ser på fargekartet. Få den perfekte fargen du ønsker, med Lady Pure Color kommer hver fargenyanse til sin rett.


Produktfordeler: Supermatt eksklusivt utseende Unik fargeopplevelse Slitesterk Dekkgaranti på to strøk Når du bestiller maling vil denne blandes når du kommer til butikken.

Lurer du på hvilken farge du skal velge? Se våre fargekart i butikk. Endelig en etterlengtet, magisk løsning for deg som vil fjerne gammel tapet på enklest mulig måte!


Matt er å foretrekke til bruk i tak, mens silkematt har vært mye brukt på vegger. LADY Minerals Revive påføres med rull og jevnes ut med en. Men med dagens moderne malinger er det fullt mulig å bruke matte malinger også på veggene. Fargen på en matt maling vil fremstå lysere enn en blank maling.


For maling av detaljer, bør du gå for Lady Supreme Finish. For å få det rolige, subtile fargeuttrykket bør du male med LADY Pure Color, vår vakreste og matteste veggmaling, anbefaler Lisbeth. Gulvlistene er malt i samme farge, med LADY Supreme Finish Matt, for å gi et helhetlig inntrykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg