fredag 1. desember 2017

Bistrotlakk

Dette er en høykvalitets polyuretanlakk som er spesielt godt egnet for. Spesielt godt egnet for trapp, kjøkken, baderom, møbler, paneler, listverk etc. Lakken er spesielt godt egnet for kjøkken, baderom, møbler, trapper, listverk etc. Vi fører alle fargene.


Skandinavias mest populære opplysningapp til mobiltelefoner Nyhet!

Sistnevnte er et utendørsprodukt, som skal tåle tøffere behandling og som fint kan benyttes oppå en tidligere malt flate. Vedlikehold av lakkerte og malte trapper. En trapp som jevnlig støvsuges og avtørkes, beholder sin naturlige friskhet i årevis.


Trapper som er behandlet med. Våre malte trapper er som oftest kledd med et tynt lag MDF eller det benyttes kvistfri bjørk eller bøk. Dette fordi ved maling av furu vil kvister etter en tid.


Dermed er det bare to alternativer.

Begge deler går greit. Starte med avfetting (salmiakkvann) så mattsliper du med 1papir. I mange eldre hus er trappen som et smykke i interiøret. Den har vakker utforming, og slynger seg som en grasiøs korketrekker mellom etasjene. Bistrotlakk , altså lakk med farge.


Kjøkkenbenk – På kjøkkenbenk anbefaler vi kun å olje oppå beisen. Vi anbefaler ikke voks eller lakk til benkeplate. Les også: Badet er ikke til å kjenne igjen. Skeptisk til resultat.


Fem seks forskjellige farger. Det er lakk med farge. Kommer i kvartlitere og koster 1pluss. Vi hjelper deg med anbud på kjøkkenfronter. Den gyldne bruntonen er perfekt til gulfargen :) La først på lakken med en mindre pensel og etterstrøk deretter med fordriver.


Ikke mal den for da er den ødelagt og har null verdi. Jeg hørte også med Trestjerner, og det kan virke som om noen av dere produkter ligner, men de visste ikke noe om Minwax sine produkter så det var vanskelig å sammenligne.

Noen som sitter med kompetanse her? Forhandler: Boks 21- N-31Tønsberg. Liberon har også et komplett sortiment. LIBERON LAKK BISTROT LYS VALNØTT LITER Kr 25- pr stk Flere valg. Virker som anbefalingen hos malerforretningen strider litt med noen av kommentarene her inne, men fort mulig at dette også er en mulig løsning.


Olje med hvit base ble.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg