torsdag 28. desember 2017

Jotun ultimat

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!

DRYGOLIN Ultimat husmaling. En utendørs moderne oljemaling med spesielt lang holdbarhet. Inneholder filmkonserverende middel som motvirker vekst av svertesopper og alger på treoverflaten.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L,. Mindre produktendringer kan bli gjennomført for å overholde lokale krav. Ekstremt værbestandig beskyttelse.

Høy glans og UV-block gjør at huset beholder det nymalte utseende lengst. Spesielt effektiv mot. Jotuns beste utendørsmaling! Den mørke fargen gjør huset mindre ruvende.


Dette i følge reklamefilmen for Drygolin Ultimat. I tillegg lanseres Drygolin Pluss i mellomprissegmentet. Drygolin-maling - Utviklet, Testet og Produsert i Norge.


Comprehensive tabs archive with over 100tabs! Tørker raskt - strøk på en dag. God utflyt sørger for et jevnt og pent resultat. Brødsmulesti Store norske leksikon Ordforklaringer Fremmedord Fremmedord er et ord fra et fremmed språk som har beholdt trekk ved dette språkets struktur og ikke er blitt tilpasset språket det er lånt inn i fullt ut.


Suverene påføringsegenskaper. Extremt værbestandig beskyttelse. Fremtidens oljemaling som tørker raskt - strøk på en dag!


Tusen takk til alle som deltok i vinn nymalt hus-konkurransen. Konkurransen er avsluttet og vi gratulerer Erlend Myrstad som vinner!

Se flere vakre gulfarger her. Drygolin Ultimat , samt et toppstrøk Drygolin Ultimat innen to år, gir en kledning med lange vedlikeholdsintervaller og lang levetid. Senere vedlikehold utføres med Optimal eller Drygolin Ultimat. Drygolin Ultimat Vindu og Dør er en maling spesielt godt egnet for høvlet treverk som vinduer, dører, staffasje, hagemøbler, gjerder og andre utvendige detaljer.


Velegnet for takrenner osv. Den har suveren heft og finish. En meget værbestandig maling spesielt tilpasset for høvlet treverk.


At de likevel tok på seg ansvaret for utbedringene forklarer de med at de var i overkant ivrige etter å rydde opp i saken. Malingen tørker raskt og blir raskt klebefri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg