mandag 20. februar 2017

Skipsmaling

Finn Shipolin Båtmaling. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi benytter informasjonskapsler for å optimere nettstedet. Ved å navigere videre på nettstedet eller lukke dette vinduet, aksepterer du våre retningslinjer om.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.

Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Stilte uoppfordret opp etter. YACHTING Shipolin er en én-komponent skipsmaling med gode påføringsegenskaper ved bruk av pensel eller rull.


Den har god resistens overfor sjøvann, sollys og tøffe værforhold. BRUKSOMRÅDE: Til underlag av tre og metall utendørs, for eksempel båter over vannlinjen, dekk, rekkverk, luker m. Det har gitt oss både erfaring og spisskompetanse. Star Carboline er i idag den eneste produsenten av skipsmaling i Norge.

Fargerike Østerlie Hos oss får du anerkjente merkevarer av høy kvalitet til utvendig og innvendig oppussing. En-komponent båtmaling som har gode påføringsegenskaper når man bruker pensel og utmerkede. Carbocoat Taklakk er en spesialmaling som kan brukes til maling av bølgeblikktak og takstein. Malingen er meget slitesterk og tåler vær og vind.


Viser egenkapitalens evne til avkastning inkludert eventuelt utbytte og før ekstraordinære poster og skatt. Shipolin er en en-komponent skipsmaling fra Jotun med gode påføringsegenskaper ved bruk av pensel eller rull. Gir en blank overflate og er svæ.


Friske opp rommene hjemme? Vi har innemaling og utemaling av høy kvalitet. Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. Kjøp på nett eller i butikk.


Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Skip er en vanlig betegnelse på et større sjøgående fartøy, i motsetning til båt, som vanligvis betegner mindre farkost eller fartøy. For transport med skip.


Reviews Topp service!

Egner seg spesielt for overflater av tre. Skipsmalingen gir en blank overflate og er svært slitesterk samtidig som den er elastisk. MPS BLANK SKIPSMALING TYPE: Sistestrøksmaling på alkydbasis.


BRUKSOMRÅDE: Underlag av tre og metall utendørs, for eksempel båter over vannlinjen, dekk, rekkverk, luker m. BRUKSMÅTE: Underlaget må være rent og tørt. Gammel blank maling mattes med sandpapir. Som eventuell grunning brukes art. ER Trading AS er importør og leverandør av smøreoljer, brønnvæsker, industrimaling, samt sand til sandblåsing og vannjet kutteutstyr. Vi leverer industri og skipsmaling fra International og Jotun.


Gode priser og rask levering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg