onsdag 15. februar 2017

Alpina alaska test

Skisko til tur, fjell og langrenn. Fantastisk kvalitet og gode priser! Her kan du gjøre årets kupp! Utendørsjakker, bukser, sko, sykkel- og skiklær, klatre- og friluftsutstyr og mer!


Trygt og sikkert hos Urverket.

Ankelskinnen og øvre spenne støtter ikke mer enn Alaska med sin høye, tette snøring og oppstivede pløse. I bratt terreng og under skrå forhold med brede fjellski er eksamenstestingen stabilitet. Kraftig lærstøvel for bc-bindinger på middels kraftige til kraftige fjellski og jaktski. Om du leter etter kvalitet, komfort, varme og stabilitet skal BC Alaska vurderes. Kjøp tilgang på utemagasinet.


Her var det ingen omtaler enda. Ikke helt overbevisende ennå. Vær den første til å skrive en da vel!

Og vurderer da enten Svartisen eller Alaska. Skiene blir brukt til pulk trekking, langturer, snørekjøring og litt lek i bakken. Vilke av disse har folk best erfaring med ? Skjult lenke - logg inn for å se den. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Jeg prøvde de på Skandinavisk Høyfjellsutstyr i Trondheim for ikke så lenge siden. Fine sko, og passet veldig flott til min fot, men dette er jo individuelt. Alpina Alaska 75mm Alaska 75. Gåvennlig bøyfleks i sålen.


Crispi Stetind BC vs. Moderne Fjellskistøvel på 75mm-støvel i kraftig lær. Superkomfortabel fjellskistøvel og topp turstøvel. Støvelen er ekstra isolert med Thinsulate, som gir ekstra varme på kalde dager i fjellet.


Good value for money. Bought these boots to replace 20-year-old Asolo telemark boots. My usage is around of.

Komfortabel turstøvel med gåve. Siskoene gir god støtte og god kontakt med underlaget, og fungerer både på litt raskere treningsturer og på de rolige skiturene. Skal du gå på ski i høyfjellet eller utenfor løype i skogen, så er førstevalget stabile og stødige fjellskistøvler i lær.


Meget god stabilitet i forhold til tyngde. Yes, because with an aggressive, rigid flex it will let you know instantly where you stand. Best leathers I have ever tried.


Well, I have to disagree with this.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg