torsdag 16. februar 2017

Eames knagg

Finn de beste prisene på nettet. Beste Priser På Eames Knagg. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. De morsomste knaggene finner du på Coolstuff! Derav de fargerike treballene.

Takket være ensartet avstand mellom kulene kan flere knagger monteres sammen for å danne en lengre rekke. Eames Hang it all knaggrekke - hvor får man kjøpt denne? Logg inn for å følge dette. Har du behov for å gjøre rommet eller gangen mer organisert og ryddig?


Da har vi mange knagger som både er funksjonelle og ikoniske. The Dots knagg , medium, hvit 22NOK. Hang it all er Vitras kjente knaggrekke – opprinnelig laget i multicolor – nå også tilgjengelig i multitone rø grønn, hvit, sort eller mørk brun med.

Knaggrekke, Hang it all i valnøtt, fra Vitra. Hang it all er en funksjonell og flott designklassiker, og et dekorativt alternativ til enkle knagger. Opptjen i form av bonuspoeng på alle.


Eames Plastic Chairs introduserte også en ny måte å se på møbler på. En multifunksjonell stol hvor ett skall kan settes på en rekke ulike understell, alt etter hvilket uttrykk kunden ønsker. Det er Eiffeltårn-understellet, inspirert av til Eiffeltårnet, som har vært mest populær blant de forskjellige understellene. Du kan aldri få for mange knagger ! Klarlakkert furulist med fire doble knagger i metall. Vitra sin hjemmekolleksjon inneholder design fra de siste 70-årene.


De har produkter designet av mange av de store guruene i design verden. De har et bredt utvalg med ulike produksjonsmåter, materialvalg og prisklasser. Den mest kjente delen av Vitra sin kolleksjon er ekteparet Charles og Ray Eames sine Plastic chairs. Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her!


Den filosofien har vært veldig effektiv, for det er ikke bare barna som har nytt godt av den. Denne ikoniske knaggrekken passer perfekt i gangen eller på soverommet, og er gir et lekent og klassisk utrykk til hjemmet ditt.

Norsk interiørbutikk på nett. Håndplukket utvalg av interiør og designmøbler. Knagger hjemme i Knøttehuset på de to bildene under her Hvit dot knagg fra Muuto Eames Hang it all i valnøtt og klassisk.


Disse tre under er alle norsk design og kan kjøpes hos pur norsk purnorsk. HAY Beam 90cm – Lys Grå, knagger. Designet av Big Game, Beam bringer to historiske materialer sammen for å skape den robuste og slitesterke klesstativet. Metallstangen er ikke bare en bjelke som du kan skyve fem kroker på, men også en hylle med en kant som holder mindre gjenstander på plass over krokene.


Deres møbler er ikoniske, og klassikere som Lounge Chair og Plastic Chair er noen av de mest uforglemmelige modellene fra forrige århundre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg