torsdag 9. februar 2017

Hjemme interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Kjøp interiør på nettet. Hos Linea finner du et stort utvalg av interiør til hjemmet ditt.

Her finner du også sengetøy til riktig gode priser, slik som dynetrekk, laken og øvrige sengetekstiler. Besøk vår nettbutikk idag! Alt av interiør og dekorasjon til din bolig. Vi har interiørvarene du trenger for å skape riktig stemning i hjemmet, uansett anledning.


Gjør stuen klar til filmkvelden med levende lys i telysholdere og koselige pledd. Ta med naturen inn i stuen med dyreskinn og grønne planter i vaser og blomsterpotter. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.


Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner.

Bli inspirert av stilen hjemme hos Funkyfam! Kid Interiør er stolt hovedsponsor av interiør i TVprogrammet Funkyfam og her er et utvalg av familiens favoritter. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Deilig julemat, fyr i peisen og hjemmebakte julekaker kjennetegner Storfjord hotell. God service står i høysetet hos personalet, samtidig som man skal føle seg hjemme.


Her er det kort vei fra luksus på rommet, til å krølle seg sammen i sofaen i peisestua. Juletreet er tent og her kan man nesten føle at man er i stua hjemme. Interiør Vi har funnet sesongens fineste interiør til ba stue, soverom og kjøkken - og gir deg et innblikk i de vakreste motehjemmene!


Hos oss finner du møbler som bor benker, stoler og antikk produkter. I anledning vårt 30-års jubileum viser vi som jobber hos Berge Interiør frem hjemmene våre. Hjemme hos Benthe Bli enda bedre kjent med oss! Se vår personlige stil, bli kjent med våre favoritter og finn ut hva vi trenger for å trives. Beskriv hjemmet ditt med noen ord.


Velkommen hjem til Benthe! Pia Tjelta gikk bananas i prosessen, og klarte overhodet ikke å legge bånd på seg. Jobber du mye hjemme er det både ryddig og effektivt med et fast sted.

Selv blir jeg mer effektiv når jeg får følelsen av at jeg går til en jobb, i stedet for å sitte i sofaen og skrive. Det mener Lise Mari Stang-Jacobsen, som skriver bloggen Hverdagslykke. Samboeren min er en mann på år. Har allrid noe å si på hvordan ting skal se ut hjemme , som interiør osv.


Om jeg sier noe, er han oftest uenig. Selv om han egentlig kkke brur seg om interiør og farger overhodet. Jeg interesserer meg for interiør og ferger og synes det er gøy å matche og få ting til å se trivelig og pent ut. Vi har klassiske og tidløse produkter, men har også fokus på de seneste trendene og følger sesongene- noe som gir et bredt og spennende varesortiment. Dekorasjon og interiør til hjemmet.


Små interiørvarer kan gjøre en stor forskjell i innredningen av en bolig. Det er ofte slik at møblene er de sentrale elementene, men det er med de små interiør - og dekorproduktene du gir hjemmet personlighet. Med dekorative varer kan du forandre stemningen i et rom, uten at det koster en formue.


Bestill enkelt i nettbutikken vår, og betal med bankkort eller faktura.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg