torsdag 9. februar 2017

Kafegardin

Kafegardin

Flere mønster og farger. Stort utvalg av kjøkkengardiner, cafegardiner, blondegardiner, gardinsett og hyttegardiner på nett. Hos bonprix finner du et stort utvalg av ferdigsydde kjøkkengardiner og gardinkapper. Se vårt utvalg: ulike farger, mønstre og stoffer.


Kafegardin

Vi har et stort utvalg av julegardiner både til kjøkken, stue og soverom - til det klassiske hjemmet, og det moderne! Kjøp julegardin på nett. Røde, grønne og hvite, med mønster (trykk) og til og med julegardiner med lys. Pynt opp hjemme med julegardiner.


Hos oss finner du både julegardiner til kjøkkenet og stuen. Skap ekstra julestemning i år med røde gardiner! Ulike gardinoppheng kan ha ulike funksjoner.


Klikk her for å få hjelpen du trenger for å lykkes med gardinopphenget ditt. Gardiner er myke, men hardtarbeidende. De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten. Man vil gjerne se ut, men ikke at alle skal se inn.


Noen ganger trenger man solskjerming eller bare en gardin fordi det ser pent ut og rammer inn vinduet. Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha. Klingels nettbutikk tilbyr gardiner på nett fra de ledende varemerkene På Klingel.


Kafegardin

En kjøkkengardin, såkalt kafegardin , som er helt hvit og halvtransparent. Det som gjør den til en “julegardin” er det “utskårede” (lasercut) mønsteret med små stjerner, grankvister og kristtornblader. Til jul pynter du med en snøkule eller en liten nissefigur tar du bort dette kan gardinen fint brukes hele året.


Trygg levering Sikker betaling dagers. For å gi deg best mulig service, bruker bonprix egne og andere sine informasjonskaplser. Hos Kid har vi Norges største utvalg av ferdigsydde gardiner.


Bestill fra vår nettbutikk! En enkel gardinupphängning som fungerar både till hel gardinlängd och gardinkappa. Denne søte broderte kafégardinen fra HOME WOHNIDEEN skaper koselig stemning i hjemmet. Enkel å montere med hemper til stang, og straks har vinduet fått et nytt. Läs våra tips om gardiner i köket här.


Vi har alltid et godt kjøp på ferdigsydde gardiner til alle husets rom. Her finner du mengder av posters og bilder. Gjør hjemmet mer personlig med en posters som uttrykker stilen din.


Handle trygt på jotex.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg