fredag 3. februar 2017

Eames fugl

Eames House Bir fra Vitra, designet av Charles og Ray Eames. Ekteparet likte å berike sitt hjem med tallrike objekter som de tok med fra sine mange reiser. I over femti år har figuren av en svart trefugl stått i sentrum av stuen til ekteparet Charles og Ray Eames. I over år sto denne svart fuglen i sentrum av stuen, en gjenstand fra amerikansk folkekunst som tydeligvis ble høyt verdsatt av paret, siden den ofte ble avbildet sammen med dem.


Paret hadde mange fantastiske objekter i sin bolig som de tok med seg fra sine mange reiser.

En klassiker fra Vitra og Paustian. Køb den online her, hurtig og fragtfri levering. They frequently used the House Bird as a decorative object in photo shoots. Fuglen er også med i flere av Eames fotografier. Ting, som de bragte hjem fra deres rejser, og som betød noget særligt for dem, blev sat frem og var en naturlig del af deres hverdag.


Skulpturen af fuglen var et af disse objekter, som i øvrigt altid kunne ses på billeder af deres hjem. Eames parret havde mange fantastiske objekter i deres bolig.

Den fanger ens blik igen og igen. Leder du efter en tidsløs designer eyecatcher, er Eames fuglen et must.

Flyv afsted med dette vidunderlige accessoire og oplev selv, hvor sjovt det kan være, at tilføje dette sjældne Eames produkt til din indretning. Eames , Eames fugl , Eames fugl , Som ny, kvittering haves. Køb og sælg både nye og brugte nye varer på DBA – du finder over mio.


Vitra – L’Oiseau Bird Ceramic er en dekorativ fugl designet av Ronan og Erwan Bouroullec for Vitra. Den er en oppfølger til den klassiske L’Oiseau Bird laget av naturlig lønn. I over år var en sort tre fugl plassert midt i stuen - en artefakt av amerikansk folkekunst som tydeligvis ble høyt verdsatt av paret, siden det også viste seg ofte som tilbehør i fotografier tatt av Charles og Ray. Den originale Eames Bird fra Charles og Ray var placeret et centralt sted i deres hus.


Hvis man har nok plads til loftet, vælger de fleste moderne besiddere af en Eames Bird en så central plads. Det er det, som denne fugl i hvert fald efterlader. I samarbeid med Eames familien, brukte Vitra 3-D skanninger av den opprinnelige gjenstanden for å skape en solid tre reproduksjon.


I flere tiår har denne vakre figuren av tre hatt et sentralt sted i Charles og Ray Eames Hus. Hjónin notuðu fuglinn í fjölmörgum útstillingum á hönnun sinni. Fæst í svörtu og hvítu.


Fuglen ble spesielt verdsatt og brukte ofte House Bird som et dekorativt objekt i fotograferinger.

Denne fuglen som er fra Eames , er den fineste fuglen jeg vet om og ikke så veldig krevende av seg. Men den har ikke fått noen fast plass enda, så driver å flytter litt rundt på den for å sikre at lille Liam ikke får tak i den! Eftersom den var en personlig favorit kom träfågeln att användas i ett antal reklamfoton och därigenom började den bli efterfrågad.

Noen ønsker seg kjæledyr og jeg har anskaffet meg en EamesHouseBird. Figur hos PriceRunner Sammenlign priser fra butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu! Eames Lounge Chair fås desuden i en lys kombination med stel i poleret aluminium og skaller i hvidpigmenteret valnød eller i en mørk kombination med stel i sortlakeret aluminium og skaller i sortlakeret ask. Eames -lignede stol, sittehøyde i forhold til spisebord … Jeg har bestilt Eames replica stoler fra voga, men tenkte ikke på det med sittehøyden før etterpå. Den lyse kombination leveres udelukkende med polstring i hvid læder, hvor den mørke version kun leveres med polstring i sort læder.


Eames house bird er idag en klar favorit blandt designelskere, når det gælder dekoration til hjemmet. Design objects from timeless creations to the newest products by contemporary designers. The Vitra Accessories Collection.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg