onsdag 1. februar 2017

Jysk persienner

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn Trepersienner Bohus. Rask og enkel handel på Ellos.


VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.

Persienner efter specialmål. I JYSK kan du få gardiner præcist, som du vil have dem. Vi kan lave persienner til dig efter specialmål. Læs mere om persienner efter specialmål her.


Handla online på JYSK och finn persienner för dina fönster. Köp online eller i butik på JYSK - alltid till låga priser. I JYSK har vi altid et godt tilbud på persienner.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud i din indbakke. En aluminiumspersienne er laget av kvalitetsmateriale som tåler fukt, og har lang levetid. Våre persienner fåes i mange lekre farger – også metalliske.


Skap et unikt uttrykk for vinduene dine med ditt eget design, fra klassisk til moderne. I tillegg er bruk av billige persienner en effektiv måte å justere romtemperatur på. Aluminiumspersienner reflekterer effektivt solstrålene som ellers ville ha ha gjort rommet for varmt. På kjøligere dager kan man enkelt dra opp persiennene og la solen slippe inn. Sammenlign pris med oss!


Men utvendige persienner er godt egnet for å tåle vær og vind. Stort utvalg på gardiner hos Ellos. De skjermer for sol og innsyn, og holder varmen ute om sommeren. Utvendige persienner bidrar til både behagelig temperatur og mykt dagslys i rommet innenfor.


Hos UNIG finner du persienner i bl. Velg mellom lamellbredder i forskjellige størrelser eller få sendt persienner etter mål. De mange fargene spenner fra minimalistisk sort, hvit og grå til frisk oransje, gul, rø grønn etc.


Eller skjerming for innsyn gjennom vinduer uten at det stjeler oppmerksomheten fra helhetsinntrykket i rommet?

Du får det akkurat som du vil! Da vil vi anbefale å velge innvendige persienner. Morgen- eller ettermiddagssol kan være brysomt, vanskelig å styre og også solskade interiøret ditt. Da er persienner løsningen. De kan monteres både ute og inne, og gjør innslipp av lys minimal.


Markiser er også et alternativ, og kanskje den mest vanlige solskjermingen på eneboliger. Både utvendige persienner og persienner for innendørs bruk er enkle å vedlikeholde og rengjøre. Dette ivaretar både barnesikkerheten og det estetiske.


Alle våre persienner leveres i henhold til reglene for barnesikkerhet. Se alle modeller her! ALFA Solskjerming holder til i Rosenkrantzgt. Her har vi butikk, produksjon og verksted.


Plissègardiner, lamellgardiner, innvendige persienner , utvendige persienner , rullegardiner etc. Vi har en stor interiørutstilling. Hvis det er noe du lurer på er det bare å ta kontakt, enten på telefon eller via kontakskjemaet.


Vi leverer også spesialbestilte persienner. Ta turen innom din nærmeste Princess-butikk for mer informasjon!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg