onsdag 15. februar 2017

Cathrineholm design

Norsk design , med internasjonal anerkjennelse. Frisk og toneangivende design. Se de forskjellige kolleksjonene fra Cathrineholm. Populære merkevarer til sterkt redusert priser.


Opphavleg laga dei støypejernprodukt, mellom anna omnar, og landbruksutstyr.

Men nå har de havnet oppå kjøkkenskapet på utstilling. En flott og retro emaljeskål, i ulike størrelser. Design ikon i emalje. Pressen omtalte produktene dengang som en design perle innen dagens æra av teknologi.


Mini gryten er dekorativ i sitt design , og har utallige bruksområder - men er først og fremst beregnet til servering av mat. Det enkle og lett gjenkjennelige designet består av design i sterke kontraster. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet.

Om det skulle være en bolle, skål eller noe annet fra Cathrineholm. Cathrineholm Sensation kasserolle mini er nå relansert med 60-tallets utseende og. Kjøp på nett og få rask levering. Fabrikken startet opprinnelig med produksjon av nagler og kjetting til maritimt bruk og støpegods, samt husholdning og jordbruksredskaper.


Deriblant husholdningsutstyr i emaljert jern og stål som boller, fat, bestikk og kasseroller. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på. Stor emaljegryte fra Vintage og retro.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Glasskål på stett 12x15cm 7- Knabstrup Keramik.


Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Stripe Grønn – cm. Diameter 15cm Tåler ikke.

This fabulous Scandinavian mid-century designs have become classics throughout the world. Produkter for merkevare CATHRINEHOLM for Jernia. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. Hennes velkjente design med striper ble storselgere og ikonprodukter, og er i dag ettertraktede samleobjekter.


Lotte, Samuel og Salt i Turi- design. See more ideas about Vintage kitchenware, Vintage enamelware and Lotus design. Se på produkter, og sammenlign priser Cathrineholmfra.


Du kan se alle aktuelle avtaler, følge produkter og handle smartere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg