fredag 17. februar 2017

Lekmatta

Med en lekmatta så får ditt barn en yta med gott om plats att rulla runt och leka på. Vi har lekmattor i många färger och utföranden för barn och baby! Om babygymmet har en lekmatta under så är det roligt för bebisen om det finns ett motiv så att det finns något intressant att titta på även när man ligger på mage.


En del babygym tillåter att man tar av leksakerna och kan hänga i vagnen. Förutom babygym så hittar du även bland annat lekmattor i olika material och bollhav inklusive bollar.

Babygymmet är fristående, flexibelt och med lätt justerbar bredd och höjd för att hjälpa din växande baby att nå leksakerna. Starka kontraster som är lättare att se för det lilla barnet. För barnets säkerhet är spegeln i mjuk slagtålig akrylplast. Denna produkt bär CE-märket.


Du finner også andre Babyleker produkter fra Kids Concept hos Lekmer. Ovansidan av lekmattan är räfflad och undersidan är inte räfflad vilket gör att den ligger stadigt på golvet. Antal delar: delar: 6st pusselbitar och 6st Havsdelar.


Skapa en hel stad på mattan, kör runt Aiden fordonen på vägarna och parkera på mattans parkeringsplatser och bygg upp broar och byggnader med Aiden klossar för en stadsmiljö.

För att bäst behålla formen rulla ihop mattan med motivet utåt när den inte används. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Därför är mobiler och dessa typer av gym en riktigt bra investering för dina allra minsta. Mobiler till lekmatta har vi gott om här på Lekmer.


Passa på att leta runt bland vårt stora sortiment och se till att skapa en rolig tillvaro för bebisen! Med lekmattan kommer även en kudde som hjälper barnet att hålla upp och stödja överkroppen. På kudden finns öglor där man kan fästa leksaker.


Memory foam - Bambu - Tvättbart överdrag, maskintvätt. Mått: 80cm x 50cm x 5cm. Bambu - ett mjukt och lätt material - Antibakteriellt. Lekmatta från CuddleCo i memoryfoam och bambu. Lekia erbjuder de bästa, senaste, roligaste och trendigaste leksakerna för alla åldrar – små som stora barn!


Har du synpunkter, tips eller vill meddela oss. Här hittar du mängder av fina barnmattor i olika färger och modeller till barnrummet. Jollyroom har mjuka och sköna mattor från många kända varumärken!


Nu blir leken ännu roligare och mer levande och med lekmattan blir hästallet och hästgården komplett.

Den här fantastiskt fina lekmattan är det perfekta underlaget för barnens lek med alla stall, hästar och djur från Schleich. Mattan är en viktig detalj som bidrar till att skapa en varm och ombonad känsla. Hos oss hittar du ett brett sortiment av mattor i olika stilar!


Med Gohexa lekmattor kan barnen skapa sina egna världar. Mattorna kan kombineras på flera olika sätt och passar för lek med t.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg