onsdag 8. februar 2017

Jotun sparkel

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


En lettsparkel som benyttes til utjevning av flater.

Jotun sparkel for grove underlag. Dette er en sparkel som fyller godt. Lett sparkelmasse som gir en fin overflate. Benyttes til skjøt- og flekksparkling på gipsplater og andre bygningsplater innendørs i tørre rom. Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for leveringstid.


Kan sparkels ut i tykkelse 0-mm uten. På lager i disse byggevarehusene Du må legge minst vare i handlevognen.

Den tørker raskt og er enkel å slipe. Kan også benyttes til sparkling av puss og betong. For å oppnå best mulig resultat bør det sparkles ganger. Nettlager Selges ikke fra nettlager. JOTUN SPARKEL INTERIØR 3L TREVERK AKRYL.


Her får du en oversikt over våre interiør- og eksteriørprodukter. Sikrer god vedheft og er lett slipbar. Spesialsparkel for bruk i våtrom til skjøt- og flekksparkling av bygningsplater, samt utjevning av betong og puss. Tapet, maling, gulvbelegg, bil og båt er våre ekspertområder på Malerstua. Vi har også et bredt utvalg av tepper, sparkel , murmaling, impregnering, og løsninger mot skadedyr.


Du finner oss i kort avstand fra Oslo sentrum. Dekker ujevnheter og skader i underlaget, og den gir minimal krymping og god hefteevne. Den kan påføres puss og betong, og kan også brukes til skjøtsparkling. Før man gå i gang med maling, så er sparkel ytterst nødvendig dersom du skal ha en jevn vegg. Vi tilbyr ferdigblandet sparkel som kan benyttes til våtrom så vel som tørre rom, samt til sparkling av tre, betong og gips.


Trenger du hjelp til å finne riktig sparkel til ditt bruk?

Fyll rullen med sparkel , bruk mye kraft for å dytte rullen ordentlig ned i sparkelen. Rull ut rikelig med sparkelmasse. Sparkelmassen er berenget. Når du begynner arbeidet med bresparklene skal du ført legge på sparkel ved kantene. Altså der du ikke kommer til med rullen.


Lettsparkel beregnet for påføring av rull. Jevner underlaget, forenkler arbeidsprosessen og fører til mindre belastning. For tre er det oljebaserte utgaver med løsemidler, og vanntynnet sparkel basert på akryl.


Oljebasert sparkel tåler høy fuktighetsbelastning og kan brukes i vinduskonstruksjoner og sparkling av panel på bad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg