onsdag 15. februar 2017

Petra bord

Spisebordet kan bestilles etter mål. Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at. Enten du trenger et kjøkkenbord eller et stort spisestuebord finner du et perfekt bord her!


Et spisebord bør være funksjonelt, det er her vi spiser, leser avisen, gjør lekser og skravler med venner og familie. Velg mellom flere forskjellige modeller, vi leverer hurtig rett hjem til deg!

Bordet er produsert i lakkert stål og med bordplate i glass. Et rimelig bord som lett slåes sammen og stues vekk. Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her!


Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Alltid lave priser og et stort utvalg!

Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter. Kjøp bord hos Trademax. Finn ditt nærmeste varehus på skeidar. Vi har bord til alle bruksområder og stiler.


Alexandra er en spisestueserie med utpreget sjarm og eleganse. Retur rett innenfor dager. Puffen kan både benyttes som skammel, ekstra sitteplass eller sofabor og tilføyer et streif av klassisk eleganse til ethvert rom. Designet av Cathrine Rudolph. Et riktig stuebord kan være det lille ekstra som gjør at stuen din får akkurat det uttrykket du ønsker.


Gir stemning til rommet og finnes også. Vi producerer danske kvalitetsmøbler som for eksempel spisestuestole, spiseborde, sofaborde og vitrineskabe. Se alle vores produkter her på siden. Lägg till i önskelistan Kategori: soffbord.


Sommershoppen frakter hagemøbler i hele Norge (levert på døren) fra Kr. Petra soffbord mängd. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! We are committed to opening up quality education to students from a diverse range of backgrounds and experiences. Vi selger PC- bord av høy kvalitet, der du er garantert mye mer enn et arbeidsbord.


Skrivebord og PC- bord. Har du bruk for et arbeidsbor har vi både skrivebord og PC- bord i flere utforminger, materialer og størrelser, derfor kan du være sikker på å finne en løsning som matcher ditt behov. Flott bord og enkelt å sette sammen. Transparent ledning med bryter og stikkontakt.


Anbefalt lyspære: Globe Filament LED L1(ikke inkludert).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg