mandag 13. februar 2017

Male over linoljemaling

Reserver ditt Hotell i Male online. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Det er flere måter som kan være riktig fremgangsmåte for maling, men en god linoljemaling skal inneholde ingrediensene i punkt 1-­‐over , ellers er det ingen ekte linoljemaling. Dekningsgraden på en ekte linoljemaling er høy.


Strøk på ubehandlet vegg dekker mpr. Det som du må være klar over er at det fortsatt kan være en del linolje igjen i treverket.

For min del virker det som om det ikke var et problem. Vizir (oljebasert) og Drygolin satt bra. Hvordan det blir med mane lag maling er uvisst. Jeg brukte oljemaling. Våre tekniske eksperter i kundeservice besvarer daglig spørsmål fra dere kunder om hvordan male , hvilke produkter man skal benytte og gir mange gode råd og tips.


Derfor tenkte vi, nå som sesongen for å male utendørs er godt i gang, at det var en god idé å vise dere svarene på noen av de vanligste spørsmålene her. Har du først startet med linoljemaling , kan det være tryggest å fortsette med det. Et hus malt med linoljemaling og som overmales med andre malinger, kan få blærer i filmen.


Men dette er imidlertid ingen regel.

Vent til malingen tørker. Dersom linoljen i malingen trekker gjennom papiret og ut over sirkelen kan du gå ut fra at det er en bra linoljemaling du har anskaffet deg. Er linoljemaling dyrere?


Hvis’du’vurderer’å’ male ’med’ linoljemaling ’og’trenger. Filnavn: Oljemaling oppå linoljemaling ? Takk for at du laster ned. Hvis din nedlasting ikke starter innen sekunder, klikk her. Det er ingenting rent teknisk som sier at man ikke kan male med en vanlig oljemaling oppå linoljemaling , men man bør være sikker på hva som er påført veggene tidligere før man maler.


Linoljemaling blir fortere matt en dagens akrylat. Skal du male innvendig på tre kan det være god grunn til å velge linoljemaling , men det er kun fordi fargene er vakrere da noen av produsentene bruker naturpigmenter, og kjøper du ikke malingen av noen av disse er mitt råd og kjøpe normal maling fra Jotun. Men så sier min kunstmalerutdannete ekssamboer at gammel maling inneholder mye bly og derfor bør jeg pusse vekk den gamle malingen.


NB: En linoljemaling har andre egenskaper enn alkydbaserte malinger, og falmer og kritter mer. Viktig med god tørk mellom strøkene. Tørk: God ventilasjon. Utvendig anbefales det å male imellom Mai og August. Det er også alltid en fare for at det oppstår linoljeblærer, som også er en utfordring hvis du ønsker å gå over til andre typer maling.


Malingen lages på bestilling til deg og sendes over hele landet. Beregn 1-ukers leveringstid.

Hos oss får du ALLTID rabatt på maling! Rabbatert pris ligger allerede inne. Om du har mistanke om linolje - og din beskrivelse gjør den jo absolutt begrunnet - maler du over med gammeldags linoljemaling.


Det blir jo også det HELT rette ut fra miljøet ellers. Spør våre eksperter via vår chat og forsikre deg om at dette ikke blir et problem med din malejobb. Over tid gulner linoljen når den ikke utsettes for lys, og herder seg over tiår til den krakelerer.


Dette forsøkes motvirket gjennom å legge over et strøk med ferniss eller to etter at hovedtørkingen er over , dvs. Linolje brukes som bindemiddel i linoljemaling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg