mandag 20. februar 2017

Riviera maison håndtak

Riviera Maison - Her finner du mange av Riviera Maisons kjente produkter. Norges største magasinvarehus. Se våre aktuelle tilbud og bestill i dag!


RIVIERA MAISON er interiør og møbler som skaper hjem med sjel og særpreg. Bli inspirert av alt det vakre interiøret og møblene. Rustic Rattan Napkin Holde. Flott serviettholder fra. Kan enkelt festes på en trekasse, en kommode eller som nye håndtak på kjøkkenet ditt.


Vik Elektro (på Vetløyri ved R13). Vi leverer det meste innen hvitevarer, fjernsyn. Glasslykter perfekt for dekorering til fest. Tekstiler og annen dekor til festbordet. Kroker og håndtak i sølv.


Riviera maison håndtak

Produkter for stue, kjøkken, bad og uterom. Det casuale blandet med det klassiske rustikke. Shopping bag (0) Your shoppingbag is empty;. Dekorert med en dekorativ tekst i sort, og et lite håndtak som gjøre den lett og servere. Stolen er av okseskinn, detaljer som håndtak bak og RM merket i knappen forran:.


Nattbord eller lite bord. Det er en gammel kasse fra meieriet. Samt en krok, også fra riviera maison. Noen steder vises fargen av treverket under da den er laget og flettet av tre.


Riviera maison håndtak

Følger ikke med skruer. Prisen 22- er for stk. Classic Luggage Handles S 2pcs. Cape Breton Dining Chair lin Flax.


Med oss finner du det du leter etter, om du gjenoppretter kjøkkenet eller gir gamle møbler nytt liv! I vårt fantastiske utvalg av håndtak finner du et stort utvalg av kjøkkenhåndtak og møblerhåndtak i kobber, tre, aluminium, rustfritt stål, krom, messing og lær håndtak. Rivièra Maison biedt een complete woonbeleving, met authentieke producten en diverse collecties per jaar.


Riviera maison håndtak

Ontdek onze meubelen en accessoires. Bestill til deg selv eller gi bort et abonnement - Kjøp nå! Home Is Where You Can Be You. Vi benytter cookies i vår nettside, slik at du enkelt kan plassere dine ordrer - og vi kan yte god service for deg.


Les mer om vår bruk av Cookies her. Deler på denne siden. Hjelp for tilgjengelighet. Inspirasjon og ideer stammer fra mannen bak Rivièra Maison , Henk Teunissen, som finner inspirasjon både i store verdens byer og på landsbygda Provence. Elines gaver har et stort utvalg fra den kjente leverandøren Rivièra Maison.


Riviera maison håndtak

Det lanseres nye kolleksjoner ganger i året. Dette er et interiørkonsept som vekker gode følelser og eksklusivitet. Lieferung vor Weihnachten: Vorrätigen Accessoires können Sie bis zum 15.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg