tirsdag 7. februar 2017

Male malt panel

Når panelveggen er tidligere malt kan det være fristende å bare legge på et nytt strøk eller to med maling. Men om du gjør som fagmannen vil du få et vesentlig bedre resultat. Vi viser deg hvordan du skal male panelet. Du har bestemt deg - furu er ut, malt panel er inn.


Slik går du frem for å oppnå et godt resultat. Når du har fjernet bilder, flyttet møbler og står foran naken furupanel, må du frem med et egnet rensemiddel for å rense treverket.

Matte vegger er vakre på en egen måte. Med stort hell vil jeg si. Lyset som faller på en slik vegg faller mykt og får meg til å tenke på råsilke, sanddyner og ferskenskall.


På nettsiden jordanvethvordan. Der kan man også se hvordan man går fram for å male panel med et godt resultat. Hvis det er et nytt panel på veggen, er det viktig at det får tørke lenge før det males.


Hvordan male tidligere malt tak med panel og MDF. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere malt takpanel og mdf.

Dette gjelder både umalt og tidligere malt panel der du ser flekker fra kvister gjennom den eksisterende malingen. Grunningen er særlig viktig hvis du skal male med en lys farge. Slå malingen over i en bøtte med riller på innsiden. Påfør så malingen i to strøk med tilstrekkelig tørketid imellom. Bruk en rull montert på forlengerskaft.


Forarbeidet er viktig for å få ett bra resultat. Vask flatene og velg riktig grunning. Malt panel er stilig og tidløst, og gir utallige muligheter for variasjon. Bjertnæs malt panel er tidsbesparende, og gir god økonomisk lønnsomhet.


I dette rommet har vi nå malt taket og det er på tide å male veggene. En vegg har fått nytt panel og skal males, den laserte veggen skal males med samme dekkene maling. Akkurat dette har hendt på den laserte veggen. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Hos MAXBO finner du behandlet panel til innvendig bruk som glattpanel og skyggepanel.


Kontroller vinduene hvert år. Kjøp på nett eller i butikk. Ser du sprekker i kitt og maling nederst i vinduskarmen, er det tegn på at det er på tide å male.

Ser vinduet bra ut ellers, kan det holde med å kun male den nederste delen og ca. Det er den mest sårbare delen av vinduet. Huske grundig forarbei så blir det mye enklere å få flott. Skal du male overflater av tre så trenger du andre produdukter og annen fremgangsmåte enn ved maling av gips etc.


Her følger våre tips til hvordan du får best resultat når du skal male panel , enten det er panelvegg eller paneltak. Hvis panelet tidligere har vært behandlet med lut, kan du også stort sett følge samme fremgangsmåte som over. Male tidligere lutet panel. Men det er en viktig forskjell: luten må nøytraliseres! Våre malte MDF panel er ferdig malt og klar til bruk.


Her er det ikke påkrevd med sparkling, pussing og maling etter montering. Ottos tips: Gjennomgang av hvordan du stegvis går frem for å male tidligere malt panel. Velger du et panel fra Moelven som er ferdig overflatebehandlet sparer du ikke bare tid og penger, du sikrer deg også et panel som visuelt holder seg pent år etter år. DU kan velge mellom lasert, malt , beiset eller oljet panel.


Treverk utvider og trekker seg sammen avhengig av årstiden. For å minimere striper pga krymping er vinterhalvåret gunstig tidspunkt for å male eller beise panel. Overflatebehandlet panel.


Du kan kjøpe overflatebehandlet panel. Dette er behandlet industrielt og vil være utstyrt med fjærer slik at du skal slippe krympestriper i panelet. Når du bestiller overflatebehandlet panel kan du få dette i mange forskjellige materialer.


Fra vårt produksjonslokale i Valdres industribehandler vi alle typer panel til hus, hytte og andre bygg. Ved at panelen allerede er behandlet før montering vil du kunne spare tid og penger, i tillegg til å få et bedre resultat! Ved malt panel bør siste strøk tas etter montering, for å dekke endeved og kuttflater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg