tirsdag 28. februar 2017

Blybånd

Gjør at dine gardiner henger enda penere. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. For å få ekstra tyngde og avslutning på gardinene legges bly inne i fallen.


Veielodd Blyring for kolber. Laget av bly, med rødt vinylbelegg. Den myke, fleksible og blybelagte platen er ideell for stabilisering av beholdere i vann.

De fleste vet at en blikkenslager kan levere takrenner, pipehatter og beslag. Men vi kan levere mye annet som. Om du har fargenummer skriv den i kommentarfeltet på bestilling.


Om du ønsker at vi finner riktig farge til et stoff, skriv det til oss, så hjelper vi. ENKEL OG RIMELIG BESKYTTELSE MOT MOSE PÅ TAKET! Hustak belagt med ru takstein eller shingel gir ofte grobunn for mose! Avrenning fra en ny smart skinne montert på.


At vi har bånd i de fleste varianter vet du kanskje, men se på dette morsomme båndet! Våre produsenter kan lage bånd og etiketter med både logo og bilder.

Aksel gardinskinne med stk glidere. Patrick U-skinne med stk glidere. Vi har alt av byggematerialer til gode lave priser. Kjøp på nett eller i butikk, og få levert hjem eller hent i butikk.


Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO. For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse. Vi leverer alle typer scenetepper og tekstiler til teater, scene og filmbransjen.


Blybånd - Egenvekt ca. Sceneteppene blir sydd her hos oss etter Deres ønske med alle typer maljer, reimer, blybånd osv. Vi hjelper det gjerne med materialvalg samt råd til oppmåling. Majoriteten av teatrene, kinoene og forsamlingshusene i Norge bruker tepper produsert fra oss. Gjenstanden er et sammenbrettet blybånd.


Slike bånd er kjent fra museets samlinger og kan i enkelte tilfeller ineholde skrift. Overflaten på den aktuelle gjenstanden er imidlertid sterkt forvitret og det er ikke mulig å avgjøre om det har vært tegn på båndet. Nordic Suppliers er søketjenesten for deg, som vil i kontakt med eller finne relevant produktinformasjon om Nordens ledende leverandører innenfor B2B.


De fleste tekstilene finnes på lager i et stort fargeutvalg og egner seg til både hotel, kontor og privat, og tilbys til meget konkurransedyktige priser. Flere av tekstilene kan i tillegg meget godt brukes som mørkleggende fór. I utvalget finnes også tynne gardiner (stores) med og uten blybånd.


Firmaet havde patent på de indvævede blybånd i bunden, som betø at man ikke skulle sømme det tynde stof op.

Blykanten gjorde, at gardinerne kunne leveres i store bredder og hang langt pænere end før. Her har vi samlet ulike søminstruksjoner for at du på best mulig måte skal ha alt du trenger for å komme i gang med å sy din egen gardin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg