tirsdag 8. desember 2015

Sänghimmel

I vårt sortiment hittar du sänghimlar både till vagga, spjälsäng och juniorsäng från marknadens populäraste varumärken! Men viktigast: barnen älskar sängtält eftersom de helt enkelt tycker att de är superkul! Och av den anledningen älskar vi dem också. Har dere en liten prinsesse der hjemme?


Här hittar du fantasifulla sängtält och sänghimlar. Vi har massevis av lekre sengehimler som vil piffe opp ikke bare barnesengen, men hele barnerommet.

Att inreda med en sänghimmel är ett särskilt bra val när man vill mjuka upp ett rum som känns kallt eller om man bara vill skruva upp mysfaktorn i sovrummet ytterligare. Här listar vi åtta shoppingtips på snygga sänghimlar: 1. Sänghimmel Blossom, Ellos Home. Rund sänghimmel i mjuk bomull med fint fall och toppring i bambu. Köp sänghimmel till barnrummet och skapa en magisk plats.


Med en sänghimmel i barnrummet stimuleras fantasin och efter ett tag väntar säkerligen magiska drömmar och lekar. Underbara sänghimlar med mängder av tyg. Placera sänghimmelen över barnsängen eller vart som helst i barnrummet för att skapa en mysig avskärmad.

En fantastisk fin vit sänghimmel från det välkända danska företaget Liewood som kommer att lyfta din barnrumsi nredning. Var kreativ och häng den över en säng, eller på en bra plats i barnrummet. Inuti finns en praktik metallkrok, som gör att du enkelt kan hänga upp en passande sängmobil i den. Många små barn tycker om känslan av att vara omgivna av en skyddande sänghimmel , att inte befinna sig på en stor öppen plats.


Nu är det dock mycket viktigt att man ser till att använda sig av en säker produkt och det här är verkligen något att lägga märke till. En sänghimmel är inte bara dekorativ och vacker, den har även flera andra funktioner. Visst kan man sy sin egen sänghimmel men det finns en risk med detta och det är att man använder sig av en konstruktion som kan vara farlig för barnet. Vackraste sänghimmeln någonsin från Numero 74. Tyg av 1 bomull som ger sänghimmeln ett vackert fall.


Fri frakt över 4kr. Hos oss hittar du flera olika typer av sänghimlar till barnrummet från varumärken som Filibabba, Stokke, NG Baby och Form Living m. SÄNGHIMMEL Mysig och romantisk sänghimmel Det behövs inte så mycket för att mysa till det ordentligt på barnrummet. Att använda en sänghimmel i barnrummet skapar en varm och ombonad känsla. Användningsområdena är egentligen många fler än namnet säger.


Du kan givetvis använda sänghimmeln över barnsängen så att ditt barn kan somna lugnt och tryggt. Skapa en magisk plats för barnen att sova i med vackra sänghimlar. Det kommer att ge en snygg illusion av en gavel som klättrar upp på väggen.

Fyrkantig modell med band i varje hörn som du använder för att fästa sänghimmeln i taket. Band medföljer som gör att du kan knyta upp tyget på olika sätt. Numero dreams of bringing a poetic touch to everyday life with a timeless style, made of soft fabrics, coming in a wide array of unique and singular colours.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg