onsdag 30. desember 2015

Nordsjø beis

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Min handleliste Logout Logg in på min konto Har du ingen konto? Vår butikk-kjede består av kvalifiserte forhandlere i hele Norge og Sverige. Forgotten your password?


Nordsjö Murtex Hydro Primer.

Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene. Kledningen må være tørr når du begynner å beise. Stryk ut beisen på maks 2–bord av gangen i hele bordets lengde for å unngå skjolder. Husk å mette endeveden (flere strøk vått-i-vått).


Unngå å beise i fuktig vær eller i direkte i sollys. Oljedekkbeis er en slags mellomting mellom beis og maling: Den dekker mer enn vanlig beis , men er i utgangspunktet litt mer transparent enn maling. Etter noen strøk kan den imidlertid bli svært dekkende.

Oljedekkbeis ble tidligere brukt i stedet for maling for at man skulle slippe å skrape før neste runde. Nå kan vi endelig finne frem utemøbler og solbriller og følge med på at hagen blir grønn og frodig igjen. Vi unner oss lange frokoster i det friske morgenlyset og sene middager på milde sommerkvelder. Vi senker skuldrene og nyter vårt favorittrom – uterommet! Gi treverket utendørs et godt grunnlag og noen strøk med beskyttende beis.


Appen heter Terrassebeis. Langtestene foregår ved at Folksam behandler og setter opp trepaneler på fire ulike steder i Sverige, og lar det stå i to år. Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis , spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer.


TREBITT Oljebeis er spesielt utviklet for å beskytte og bevare treets vakre og naturlige utseende. Du kan velge mellom en rekke farger som. Lysne treverket med Butinox Terrasselysner. Dette gir totalt kortere skylleti samt sikrer riktig farge og jevn innfarging.


Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen. Kjøp på nett eller i butikk. Brukes til alle typer utendørsmaling, beis og dekkbeis.

Penselen brukes til alle typer utendørsmaling, beis og dekkbeis. Meget slitesterk og høyt malingsopptak. Beis og dekkbeis, oljemaling og vannbasert maling. Hva er det for noe alt sammen og hva skal man bruke hvor? Sørensen ved Maleriet Fargehandel AS om å forklare de ulike produktene.


Transparent beis Vi har bedt Vi i villas malingsekspert, Heidi S. Vi starter i den mest gjennomsiktige delen av skalaen, med beis. Dette er den fjerde testen av maling og beis for utendørs bruk, gjort av Folksam. Testene går over to år, og de testes for mugg- og algevekst, krakellering og avflaking. For å sjekke påvirkningen av klimaet har testene blitt gjennomført på fire ulike plasser i Sverige: Alnarp utenfor Malmö, Borås, Uppsala og Vindeln utenfor Umeå. Tapet, maling, gulvbelegg, bil og båt er våre ekspertområder på Malerstua.


Vi har også et bredt utvalg av tepper, sparkel, murmaling, impregnering, og løsninger mot skadedyr. Du finner oss i kort avstand fra Oslo sentrum. En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket.


Beisen trenger godt inn i treet og forhindrer fuktopptak og sprekkdannelse. Pigmentert beis forlenger treets levetid. Resultatet blir alltid best med industrielt påført beis , men ønsker du å beise selv bør dette gjøres før panelet settes opp, slik at du unngår krympestriper, og ser at det blir fargen du ønsker deg.


Tyrilin Terrassebeis kommer i fire vakre ferdigfarger og gir en flott og slitesterk terrasse i matt eller blank finish. Begge gir en flott lød og nydelig fargespill. På sommerstid er terrassen kanskje den mest brukte delen av hytta – vinterstid er den dekket av snø og is. Da gjelder det å ha en beis som tåler de tøffe påkjenningene.


Med beis fremhever du treets struktur og ådring, og det naturlig fargespillet kommer frem. Bestanddeler i beisen trenger noe inn i veden og gir en tynn overflatehinne som beskytter veden mot lys og vekslende fuktighet. Egnet til: Beis er egnet til nytt og gammelt treverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg