mandag 14. desember 2015

Sveverammer

Sveveramme i antikk sølv look. Flotte bomullslerret som er grunnmalt og ubleket. Kjøp online hos CC Hobby. Masser av spennende hobbyartikler. Få mer informasjon hos CC Hobby.


Lag fotobøker og andre fotoprodukter med bildene dine.

Bestill med prisgaranti her! Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om. Svarte sveverammer 80x100cm. Derwent Sett Lightfast 12.


Målene angir størrelse på lerretet. Alle priser er angitt eks. Legg i handlekurven Detaljer.


Velg en butikk fra menyen, klikk på butikken på kartet eller søk butikknavn eller fylke for å finne informasjon om din Europris-butikk.

Det er ulike åpningstider. Vi strekker lerret på blindrammer uansett størrelse, med eller uten ramme, med eller uten grunning til en meget rimelig pris. Vi tilbyr sveverammer i mange varianter, vi satser på å være distriktets billigste. Et stort utvalg, uansett nivå.


Vi har et godt utvalg av merker og kvaliteter innenfor akryl- olje- og akvarellmaling, pastell, tegne- og. Billedrammer kan kjøpes ferdige, men skal du ha dem laget på spesialmål, blir det fort dyrt. Ei sveveramme kan du lage selv og få den akkurat slik du ønsker.


Vi har kvalitets kunstartikler fra Royal Talens, Golden og Winsor og Newton m. Rammer og fotorammer. Vi har Nordens største utvalg av rammer i mer enn 1ulike størrelser, og du kan også målbestille en ramme i din størrelse. ALT DU TRENGER PÅ EN PLASS. Ferdigrammer i alle mulige størrelser.


I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i. Kilerammer og lerret. Et oppspendt lerret på ramme er et godt grunnlag for å skape et maleri. På Søstrene Grene kan du finne inspirasjon til prosjekter for både voksne og barn. Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer.


Finn også den nærmeste butikken og mye mer! Velkommen til Norengros AS, næringslivets støtteapparat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg