mandag 28. desember 2015

Stolpehatt

Stolpehatt

Stolpehatt Hovden trykkimprengert 130x130xmm - Lundbergs. Produktet er kun tilgjengelig i varehus. Den beskytter også mot vær og vind. Se Montering for tips for å unngå.


Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet. Frest ut med cnc fres, og leveres rett fra levrandør. I vår nettbutikk kan du kjøpe rekkverk i sveitserstil, dekorklosser til listverk, vindusknekter til omramminger, søyleknekter, stolpehatt er, skistativ, hundehus. Stiltre holder til i Hostvedt utenfor Kongsberg.


Her har vi både lager og produksjonslokaler. Vi har spesialisert oss på listverk, panel, kledning og andre. Andre kunder har også kjøpt. Legg til i innkjøpslisten. JORDANKER 71X71MM L:750MM.


Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Frei Treprofil driver en kontinuerlig produktutvikling og leverer i dag et bredt spekter av profil-produkter. Det er vår målsetting å være godt markedstilpasset.


Pen stolpehatt i hvit, som passer til 90xstolper. Disse gir ett flott og balansert lys til ditt utemiljø, og er selvfølgelig ett volt energisparende tillegg til kveldstimene ute. Vi har også nedfellbare LED som egner seg til innfelling gulv, vegg og trapper.


Stolpehatt

Ikke gå glipp av gode tilbud! Meld deg på vårt nyhetsbrev. Noe gikk galt, det gikk ikke å registrere din e. Alltid gode priser på Tilbehør innsynsbeskyttelse og innhegning fra Bygghjemme. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.


En stolpehatt beskytter endetreet. Treverk utendørs blir utsatt for alt mulig slags vær - sol, vin regn, kulde og frost. Særlig endetreet er ekstra utsatt, ettersom treet tar opp mer fukt i endene. Derfor er det en god ide å beskytte stolper med en såkalt stolpehatt. Hos MAXBO finner du alt du trenger innen rekkverk, søyler og stolper.


Kjøp utstyr på nett eller i butikk. Jeg leter etter stolpehatt som passer, helst med kule og i metall. Noen som vet hvor de selger slike? Skal ha mange, så ikke noe spesialbestilt, dyre greier i tre. Litt merkelige mål, er det ikke?


Benyttes som dekorasjon og beskyttelse for stolpens endetre. For innfesting benyttes spiker eller treskrue. Materiale: Varmforsinket stålplate, 55my. Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Mange ganger er det detaljene som gjør den store forskjellen.


Stolpehatt

Her finner du tilbehør til hele vårt sortiment.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg