torsdag 3. desember 2015

Jotun supreme

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn laveste nettpris her. Resultatet fremstår som både sanselig og uovertruffent perfekt.


LADY Supreme Finish suverene utflyt gir panel, listverk, møbler, dører og vinduskarmer en jevn og vakker overflate.

Nonstop Supreme er et høykvalitetsprodukt som gir en utmerket beskyttelse mot begroing. Basert på vår testvinnende Nonstop-teknologi har Jotun utviklet et. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Vegg,.


Vanntynnet, svanemerket oljemaling for innendørs treverk. Fargene i dette kartet er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter.


Basert på testvinnende Nonstop-teknologi og oppgradert med en innovativ biocidpakke har Jotun utviklet et bunnstoff som gir et rent skrog opp til to sesonger.

Tremalingen gir en fin, jevn farge og en glatt og nydelig finish, også på lister og dører. Den er særdeles slitesterk og har suveren flyt. Malingen avgir lite lukt og er miljømerket med både Svanen og Blomsten. NONSTOP Supreme White er et resultat av Jotuns satsing på forskning og utvikling medokus på å oppnå best mulig kvalitet og beskyttelse av verdier. NONSTOP SUPREME er utviklet, testet og produsert i Sandefjor Norge.


Lekre tekstiler fra Designers Guild. Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun. Det handler om tankesett og livsstil.


Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler. Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger. Produktet gir en jevn, meget slitesterk og glatt overflate med et elegant utseende. Begge er deilige, duse gråbrune farger. I en stadig travlere hverdag er det avgjørende for båteiere å få så mange gode stunder ut av sesongen som mulig, forteller markedssjef Caroline Skaalvold Engstrøm i Jotun.


Resulatatet fremstår uovertruffent perfekt, også på lister og dører, men en matt overflate. Når du bestiller maling vil denne blandes når du kommer til butikken. Lady Supreme Finish har blitt testet av Teknologisk Institutt og ble best i test blant malinger.


Lurer du på hvilken farge du skal. Fargekartet kan du enten hente hos din nærmeste fargehandler eller du kan bestille det på jotun.

Jotun Kvist- og sperregrunning er en kombinert kvistlakk og sperrende grunning. Brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på nytt og gammelt underlag. Velg fritt mellom silkematt, halvblank og superblank.


Superblank gir overflaten et høyblankt og vakkert utseende som vil fremheve overflaten og detaljene. Suveren finish, ekstrem slitestyrke. Vaskbar og Svanemerket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg