onsdag 30. desember 2015

Gamle kister

Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Post by S_Dreams 19:Kan disse kistene være verdt noe? Gamle kister verdt noe?


Solide kister av jern ble brukt til å oppbevare verdisaker, og er forløperen til jernskap av type safe. Kister kunne ha innvendig inndeling tilpasset bruken.

En leddik er et avdelt rom eller skuff inne i en kiste, mest vanlig i kleskister, reisekister eller skipskister. Har du gamle dører i huset eller leiligheten uten nøkler og mangler en gammel nøkkel til låsen så kan det være at den av disse gamle inne nøklene kan passe i låsen din. Samler du gamle antikviteter fra bondegård eller har en gammel lås uten nøkkel så kan det være at akkurat disse nøklene kan passe i låsen eller i samlingen.


At man kan bygge en kiste selv er i tråd med gamle tradisjoner, peker hun på. Også av miljøhensyn er det lurt med standarder på kister og urner, mener Birgitte Lerhei– Hvor mye lakk og dritt skal vi putte i jorda? Mer snurrepipperier enn andre bruktbutikker og antikkbutikker.


Vi i SIBI ønsker å videreføre gamle tradisjoner, samtidig som vi tilpasser oss tiden vi lever i. Dagens kister lages utelukkende i heltre furu.

De fleste ønsker en hvitmalt kiste. Men våre kister kan også leveres i en rekke andre farger og med ulike håndtak, ornamenter og lister. Vi kan og bestille andre kister enn de vi har på lager. Besøk gjerne Sibi AS, vår leverandør av kister. Mange har mistet tilliten til NVE i spørsmålet om nettariff.


Her er forklaringene som gir grunn til. To gamle kister selges til høystbydende. Prøv FINN levert, fra kr 75. Hus, hage og oppussing: Hei. Har stående litt gamle møbelmang i fjøs og naust.


Tenkte å få disse fikset opp, siden det er noe som antageligvis har vært i huset for en mannsalder siden, og det er arvegods. Men både beslag på skap og kiste begynner å ruste. Han anbefaler deg derfor heller å benytte et produkt som er ment for rens av gamle møbler, og som rengjør overflaten skånsomt uten bruk av vann. Liberon Møbelrens er et eksempel på et slikt produkt. Du har helt rett i at det kan være lurt å behandle kisten for å unngå slitasje på den gamle malingen.


Området med kister ble oppdaget i Asasif Necropolis ved Nilen i vestbredden nær Luxor, Egypt. Myndighetene har kalt det det viktigste funnet i sitt slag på over 1år.

Vi har kister i ulike utførelser. Noen av modellene kan leveres i valgfri farge. Det er også mulig å dekorere kisten selv. Kistene leveres uten kors, men dette kan bestilles og ettermonteres.


Hvis du ikke ser menyen til venstre sÃ¥ klikk her Sidene er oppdatert 1. Se stort bilde av kisten. Han har hørt om kistene som ligger under kirkegulvet i Vinger kirke, men har aldri sett dem før. Riksantikvaren tar han med NRK under gulvet i den over 3år gamle kirka. Lindalen har utstyrt seg med lommelykt og lyskaster.


I den gamle egyptiske eliten ble folk begravd i opptil åtte kister. Dette skulle sikre forvandlingen av den døde fra menneske til guddom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg