tirsdag 29. desember 2015

Hadeland glassverk fat

Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood. Lobelia er et vakkert og håndlaget produkt med et dråpemønster som skaper en grafisk effekt. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet.


Hadeland glassverk fat

Kjøp på nett og få rask. Fra sand til ferdig produkt Glassproduksjon er en omfattende og spennende prosess - fra design og grunnmaterialet san til det ferdige produktet. Ingen riper eller skår, fremstår som ny. Design Maud Gjeruldsen Bugge uten skader 57cm i diameter Tlf. Glassmenageriet har et bredt utvalg av karafler, mugger, vaser etc.


Her finner du et utvalg av det vi selger. Vi forsøker så langt det er mulig å sette navn og info på gjenstandene slik at det er enklere for deg å kontakte oss med en forespørsel. Flott fat fra Hadeland. Hadeland glassverk sotfarget fat fra Vintage og retro.


Et par av beina har noen skår, men det er ikke lett å se når fatet står riktig vei. Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner. Vi samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag. Vi ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner.


Diverse deler av furu glass servise av severin brørby for hadeland glassverk til salgs. Se glass bli til, og prøv deg som glassblåser selv. Hansen designet Finn. Det ligger mye arbeid bak et fat som Lobelia. En gang midt på 70-tallet, gikk designer Severin Brørby i skogen på Mosmoen, rett bak Glassverket, og samlet furugreiner.


Grunnen til det var hans ide. En av suksessene var Jutrems Grønnlands-serie i grønt luseglass. Senere det samme tiåret ble Severin Brørby ansatt som tegner.


I mer enn 2år har glassverket levert håndblåste flasker, apotek- og medisinglass, og etter hvert nydelige glass, lysekroner og fat. I forbindelse med utstillingen SYNERGI har Trudy Wiegand designet en egen glass-serie! Serien er tilgjengelig i Galleri #128522; Utstillingen holder åpent hver dag til og med 10. Det er ikke bare glass og fat som kommer ut av Glasshytta vår, men også søt og morsom glasskunst,.


Tilbake til annonsen Se flere tilsvarende annonser Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Logg inn. Nå ble det etablert syv glassverk , blant annet på Hadeland. Det er din garanti for at det er ekte håndverkskunst du får, forteller Asle Bakken. Gammelt, antikk kakefat i krystall.


Spesial designet for vaktmesterkompaniet, finnes ekstremt få av de (hvis det idet hele tatt finnes flere). Treformen glassmassen blåses i dreies ut av formsnekkeren. Grønn glassflakong i butejleliknende form. Med slipt dekor i bunn. Gjenstanden er del av en større gave.


Hadeland glassverk fat

Gaven omfatter antatt komplett samling glassarbeider av Ståle Kyllingstad. Både prøver (prøveglass) og. Produksjonen ble lagt om til småglass som omfatter alt fra vinglass til boller, fat , blomsterglass og vaser.


Våre designere hjelper til med alt fra ide til design og din bedrift kan besøke produksjonslokalene for å lære mer om hvordan de fantastiske produktene blir til. For nærmere informasjon, forslag eller priser, kontakt en selger i ditt distrikt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg