torsdag 17. desember 2015

Gamle plakater

Plakater og posters i vintagestil. Vakre vintage plakater med gamle fotoer og illustrasjoner som passer til vintage eller Lexington-innredning. Massevis av fine vintage posters og plakater som passer til hvit, landlig innredning og New England-stil.


Restaureret og genoptrykt, så de står lige så stærke, som da de blev skabt. Der findes utrolig mange fede gamle danske retro plakater ude i forretningerne og genbrugsforretninger. Det er en nem måde at få lidt retro ind i indretningen.

Retro møbler og retro plakater. Hvis du vil gå all ind på gamle og sjove ting i din indretning, kan du med fordel både bruge møbler og pyntegenstande der spiller godt sammen. Bestill plakater online på desenio.


Vi selger plakater och malerier med god kvalitet til gode priser. Vi har et bredt utvalg og rask levering. De er alle i foldet stand med mindre huller i samlinger ellers fin stand. Vi er i det nostalgISke hjørnet!


Scroll deg gjennom bildene og frisk opp minnet!

Hvis du søker en pålitelig kilde for unike antikke ski, plakater , ski gaver og skihytte innredning, ser ikke lenger enn Vintage Ski World. Vi bringer deg store gaver for skiløpere, for eksempel: ski patcher, ski plakater , Warren Miller filmer, vintage skibilder, ski DVDer, 10th Mountain Division elementer, samt et bredt utvalg av ski innredning. Her er det viktig at design og budskap snakker samme språk – slik at mottakeren kan bruke flere sanser når de møter plakaten på gaten. Ta kontakt med oss for å snakke om mulighetene.


Alle våre plakater er trykket på 180g matt kvalitetspapir,. Allsidig gave-, interiør- og samlerbutikk for fossiler, mineraler, krystaller, meteoritter, utstoppede dyr, innrammede insekter, mynter, m. Posters og plakater piffer opp et hvilket som helst hjem og utvalget vårt består av alle forskjellige stiler, farger og størrelser man kan forestille seg – det finnes altså noe for enhver smak. Ta en titt lenger ned på siden for å få inspirasjon og for å finne rett posters og plakater for akkurat deg og ditt hjem. Hvis du vil indrette med retro ting, kan du for eksempel vælge nogle fede danske retro plakater.


Beklager hvis jeg var negativ. Når jeg fant begge plakatene hos Skanfil så antok jeg (feilaktig) at dine også var kopier. Men det er sikkert bare å sende en mail til Skanfil. Skriv gamle plakater i emnefeltet så havner den forhåpentligvis hos riktig person.


Wallstories er et nettgalleri med minimalistiske plakater , trykk, illustrasjoner og foto av ikoniske motiver fra Norge og Oslo. Besøk nettbutikk her. Udstillingerne skifter flere gange om året og rummer mellem 4og 5plakater ad gangen.


Prøv FINN levert, fra kr 75.

Siden Toulouse-Lautrecs berømte plakater har mange billedkunstnere, f. Picasso, Chagall og Matisse, tegnet plakater , og enkelte, f. Alfons Mucha og Edward McKnight-Kauffer, gjorde plakatkunsten til sin spesialitet. Vores vintage plakater i denne kategori er samlet, så du let kan finde muligheder for at pryde dine vægge, med netop de vintage plakater der passer til din smag. Vil du have dine vintage plakater i ramme, og give dem et eksklusivt look, tilbyder vi også det med billedrammer fra vores rammeværksted. De lar seg ikke verifisere.


Men noen av de gamle værtegnene tar utgangspunkt i været selv, det vi kan observere ved å studere skyhimmelen (skyformene, utviklingen, lys, farge.), vindforholdene (retning, hastighet), lysbrytning (regnbue, ring rundt sola), nedbør, fuktighet og så videre. Våre retroplakater er et vakkert tillegg som passer alle typer bildevegger. Ordet retro betyr simulering av stil og mote fra fortiden. Ved å la det gamle møte det nye, vil du skape en følelse av nostalgi blandet med dagens trender. Billige høykvalitets plakater i retromotiv finner du på Poster Store.


Gamle værtegn er nettopp det. Noen værtegn er datobaserte, mens andre handler om dyr og planter. Det som skjer på himmelen er også et klassisk utgangspunkt for mange værtegn. Kan man stole på dem? Generelt vil jeg si at det er fornuft i en del av disse ordtakene.


Ryddet på loftet og fant den gamle veggpryden på studenthybelen. Ikke like populær i stua nå, så om noen fremdeles husker Tom Stenvoll (eller at Lyn var et topplag.) er det et par klassikere tilgjengelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg