torsdag 24. desember 2015

Nøstetangen

Kjøp glass trygt og enkelt fra Hadeland-glassverk. Gode priser og rask levering! Elegante glass med knuseerstatning.


Vil du gjerne være med å fremme og øke interessen for norsk og internasjonal glasskunst? I dag har vi en travel liten glasshytte med utsalg i stallen i den gamle Sorenskrivergården i Hokksund. Vi blåser glass etter de gamle modellerne og også moderne fargerik design.

I dag er det en travel liten glasshytte med butikkutsalg i den gamle Sorenskrivergården. Her kan en se glassblåserne blåse glass i gammel stil og også moderne fargerik design. Slike urenheter i glasset var ikke til å unngå, selv ikke for de kunnskapsrike glassblåserne som vi hadde i Norge på denne tiden. Der lager han blant annet vinglass, skåler, fat, pokaler etter eget design.


Det ble en lang dag for både barn og voksne Magne tente på alle pluggene da han kom hje– Følte. Kontaktinformasjon - søknad. Lier kommune, Vedtakskontoret.


Klikk her: Vedtakskontoret: for kontaktinfo.

Området ligger på grunnen til Haug prestegård (gnr.77) på Øvre Eiker. Navnet må komme av at det har ligget et viktig båtnaust her, og det har vært spekulert i at leidangsflåten fra Eiker skipreide kan ha hatt tilhold her i middelalderen. Glassmenageriet har et utvalg av vinglass og karafler fra Hurdal og Gjøvik glassverk for salg.


Under finner du et utvalg av det vi selger. Ta kontakt for priser og avtal et besøk i butikken på Jevnaker. Weyse utarbeidet denne boken i København som en prisliste og reklamebrosjyre og dette er den absolutt første `priskurant´ for glassverkene i Norge.


Heftet er på sider. Stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og porselen i nettbutikken. Nøstetangen glass AS fra , Buskerud. Ikke vanskelig å si ja til å følge.


På en odde i Drammenselva, ved Vestfosselvas utløp, blei noe av det flotteste glasset i ”det elegante århundret” skapt. Hvordan i all verden kom dette i stand? Noen har verdifulle skatter i skapene, som de ikke er klar over. Kvalitetsgaver, utsmykking og profileringsartikler til din bedrift og deres kunder og ansatte. Vi hjelper med å skreddersy produkter etter behov og budsjett.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Krystall, Volum 0.

Museet viser også norsk glasshistorie fram til dags dato, og moderne glasskunst fra Norge og utlandet. Om oss Tilleggsinformasjon Vel-forening. Hopp til hovedinnhold.


Glassene har mange små, avanserte detaljer, er vakkert å se på og morsomt å bruke. Dette er populære gaver til bryllup og jubileer. Den første tiden var preget av liten produksjon og stadig driftstans. Caspar Hermann von Storm ledelsen av glass-verksdriften og skapte en oppsving i produksjon og kvalitet av norsk glass.


På Hurdal begynte man tidlig med å produsere farget glass, fortrinnsvis i ulike blåtoner, foruten ugjennomsiktig hvitt. Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg