fredag 25. desember 2015

Jernvitrol innendørs

Behandlingen er en kjemisk beising. Jernvitriol er Jernsulfat. For mer kunnskap om fuktbalansen ved bruk av linoljemaling og andre overflatebehandlinger innendørs , les den akademiske avhandlingen til Stefan Hjort, Moisture. Jeg skal prøve meg på slammaling og trenger fargepigment og jernvitrol. Jevn temperatur innendørs , også når man er bortreist.


Brukes innendørs til ubehandlet tre og og tidligere lakkerte flater som er grundig pusset.

Alle fargene kan blandes med hverandre. En boks holder til 2-m2. NATURLIG: Denne hytten er behandlet med jernvitrol , og har fått den samme gråfargen som fjellknausen den står på.


Når bordet er rent og tørt, kan du gå på med ny behandling. Spesielt siden en del av terrassen er under tak. Spørsmålet er om det er mulig å få kjøpt ferdigblandet jernvitrol og hvor får jeg kjøpt det?


Da har vi kjøpt ett kilo jernvitrol og noen teskjeer med kjønrøk og tar sjansen på at dette skal gå bra.

Som Malermester er jeg ingen fan av jernvitrol. Hvordan er det med å bruke denne typen behandling på et trykkimpregnert gjerde? Og hva med bruk innendørs ? Lady Pure Nature Interiørbeis Matt er en vanntynnet oljebeis til innvendig bruk. Jeg har spurt Alanor som vi bestiller vår jernvitrol til butikken ang. Anbefales ikke til harde tresorter, som f. Blandes i en rekke farger over Jotun Multicolor.


Vi er så heldige at vi skal bygge hytte på en fantastisk liten tomt ute ved havet. I stuen vender den ene langveggen delvis inn i det grå svaberget, og innendørs skal denne veggen muligens klees med finer. Det blir helt moderne arkitektur med glass fra gulv til tak de fleste steder. Vi lurer på om det går an å bruke jernviterol inne? Herdins oljebeis er en pigmentert olje som gir en naturlig og jevn beisnyanse med en behagelig silkematt overflate.


Herdins Oljebeis passer til ubehandlede og oljede tremøbler og innendørs treverk. Den er enkel å stryke ut og få jevn også på store flater. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling?


Nå er alt mulig når det kommer til paneler i tre!

Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Hvor varmt det er i underlaget og hvor lenge malingen må herde, er to viktige faktorer å ta hensyn til når du skal male innendørs. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Da kan TREBITT-produktene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg