onsdag 9. desember 2015

Tyrilin interiørbeis varde

Trenger du litt inspirasjon til hvordan hytten din kan se ut innvendig? Tyrilin panelbeis for hytter fremhever vegger og tak. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Kan også benyttes på ubehandlede vegger, tak og møbler.


Voksen vil beskytte overflaten, forenkle rengjøring samt gi lyse tresorter som eik, ask, lønn, furu og gran en gylden, silkematt overflate. Stilig gråtone som setter et tøft preg.

I den forbindelse ønsket man et oppdatert og inspirerende fargekart. Til ubehandlet treverk av furu og gran. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Et effektivt lysfilter motvirker gulning.


Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! På utkikk etter Interiørbeis? Super bilferie i Varde med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!

TYRILIN INTERIØRBEIS KLAR BASE 68L Vakker vanntynnet matt oljebeis for flater av tre innendørs. Gir en vakker glød og fargespill. Beskytter mot gulning av treverket. Denne blandingen er gjort for å få mindre fargepigmenter i taket slik at tak og vegger går mer i ett). Vindu: Butinox Treverk 40.


Den kan dessuten blandes i mange beisfarger. Anbefales ikke på harde, ikke-sugende tresorter som eik, og andre eksotiske tresorter som merbau, teak etc. Bruk en flat lakkpensel.


Ta neste felt på bor og følg tilsvarende fremgangsmåte til flaten er ferdigbeiset. Veggene er beiset med Interiørbeis i fargen Stølsbrun, og taket har fått en lysere tone med hvit Interiørbeis ,. Vi har brukt fargen varde fra Tyrilin. Vår produktserie dekker alt fra utendørs behandling av vegg og terrasse til innendørs interiørbeis og voks. Beisen gir en helt spesiell lød og glans som gir bygningen et eksklusivt særpreg. En godt opplyst gang blir enda flottere med farge Lys Varde som roer ned veggene og skaper behagelig romfølelse.


Et eksklusivt og transparent strøk som gir. Den mørke fargen som er brukt innvendig her er interiørbeis fra Jotun i fargen Sjøsand. Selv valgte vi Skumring og Varde fra Tyrilin.


Valgfri interiørbeis.

RingAlm Tre tilbyr ikke bare forskjellige profiler i både gran og furu, men med vårt utvalg av forskjellige overflatebehandlinger har du mulighet til å velge og vrake – og finne din helt egen stil. Interiørbeis i den fargen du måtte ønske RingAlm Tre tilbyr alle sine interiørpaneler behandlet fra fabrikk. Hos MAXBO finner du interiørbeis og lasur som fremhever det naturlige treverket.


Kjøp på nett eller i butikk. TreStjerner Gulvolje i farge Panelet er beiset i farge Varde. Vi vet hvor viktig hytta er for deg, og hvor viktig. Listverket er beiset i farge Varde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg