onsdag 30. desember 2015

Montere veggpanel

Skip navigation Sign in. This video is unavailable. Veggplatene er svært enkle å montere og resultatet blir både pent og klassisk. Huntonit veggpanel er den perfekte løsningen når du skal fornye ett eller flere rom, eller sette opp et nybygg. En stor fordel er at Huntonit er ferdigmalte veggplater slik at du slipper maling og annet etterarbei som sparer deg for masse tid under oppussingen.


Vi anbefaler uansett alle om å lese nøye igjennom monteringsveiledningen og se våre monteringsfilmer slik at alt gjøres i henhold til godkjennelsene.

Slik monterer du veggpanel på stenderverk. Husk at det er viktig å ha liggende stenderverk så du får feste når du monterer, hvis du skal ha stående panel. Skal du ha liggende panel må du ha stående stenderverk. Otto Robsahm, kanskje bedre kjent som Sinnasnekker'n, viser oss hvordan vi enkelt kan legge smartpanel på vegg. Montere Fibo veggpanel.


Har du et oppussingsprosjekt på gang? I denne videoen viser vi deg hvordan du enkelt og raskt kan montere Huntonit veggplater #128296; Huntonit har et fantastisk utvalg av veggplater. Du kan velge mellom Basic Wall, Texture Wall, design vegg eller slett vegg.


Uansett valg får du topp kvalitet og et nydelig resultat!

I taket vil langsgåedne panel øke lengdeinntrykket av rommet, mens tverstående gir motsatt effekt. Liggende panel på veggene virker dempende på takhøyden samtidig som rommet virker bredere og lengre. Stående panel gir motsatt effekt.


Fibo veggpanel er utviklet for at monteringen skal være enkel og kostnadseffektiv. Det er veldig enkelt å montere våre veggpanel. Panelene leveres med den unike Aqualock låsen som gjør monteringen enkel og effektiv, og alt arbeid med gips, membran og fliser blir overflødig. Veggsystemet kan monteres opp til fem ganger raskere enn fliser. Alle våre trepanel kan du montere selv.


Er du usikker på hvilken type panel du ønsker, ta en titt her. Ser at noen av platene som er å få kjøpt er så tykke som 11mm. Det blir vel dårlig med kontakt når hele resten av sulamittet sitter inne i veggen bak plata? Vet det finnes utforinger, kan en lettere uhandy person som meg montere slikt uten elektrikerhjelp?


Det å montere panelet direkte på fast underlag, som finér- og sponplater, forutsetter at grunnlaget er rett og har tykkelse nok til å få festet bordene. Spikerslag er ikke nødvendig når underlaget er plywoosponplater eller vanlig treverk. Med tak- og veggpanel vil du få et klassisk og naturlig preg på rommet du velger å montere det på. Panelet monteres enkelt direkte på stenderverk med skruer, kramper eller spiker.


Trenger du hjelp til å velge riktig panel til ditt behov? Vi hjelper deg gjerne!

Kontakt din lokale MegaFlis-butikk, eller ta kontakt med vår kundeservice. Ferdigmalte interiørplater eller veggpanel er kommet for å bli. De er enkle å montere , har not og fjær og innfestingen er skjult. Vil du vite hvordan montere baderomspanel selv? I vårt eksempel er det brukt baderomspanel fra Fibo-Trespo.


Husk alltid og les produsentens monteringsanvisning, og følg den om den avviker fra beskrivelsen under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg