onsdag 9. desember 2015

Hva koster kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det. Hva koster et nytt kjøkken ? Hos HTH har vi lang erfaring med å gi råd til kundene våre om hvilke faktorer som påvirker kjøkkenprisen og dermed kjøkkenbudsjettet.


Vi veileder deg gjennom hva du skal være oppmerksom på og hvilke valg som har betydning for prisen på et nytt kjøkken. Skal du ha nytt kjøkken ?

Finn ut av behovene og mulighetene dine her – og finn så ut av hva det koster å få et kult kjøkken som lever opp til drømmene dine. Kjøkkenet i seg selv koster 200. Aner ikke størrelsen, men selve rommet er vel kanskje kvm pluss litt ut i stua.


Så kommer elektriker og rørlegger ved siden av. Elektrikeren tar hele huset så vet ikke hva bare kjøkkenet kommer på, og rørleggeren skal ha 36. Totaloppussing av et bad koster fra ca 200.


Jeg stakk innom Sigdal og Norema i går. Der fant jeg eksemlper på at øverste plate koster over 50. Her er det snakk om en erstatningsak - og jeg kommer også defor ikke til å gjøre noe selv.

For å få et veldig grovt anslag, kan du prøve ulike valg i vår kjøkkensimulator. Nøyaktig pris får du alltid via en forhandler. Hvor lang er leveringstiden? Vi lager produktene dine etter din ordre. Det var med nye vegger, nytt tak, nytt gulv og alle hvitevarer.


Vi valgte å kjøpe hvitevarer på ikea og gikk da for toppmodell av samtlige. Det korte svaret er at det koster fra ca. Det nøyaktige svaret får du hvis du lar oss komme med et tilbud på en konkret løsning.


For deg som har Ikea- kjøkken fra før og ønsker å bytte til nye Ikea-fronter er det en viktig endring som har skjedd de siste årene. Ikea har byttet ut kjøkkensystemet Faktum med Meto og har fått nye mål på kjøkkeninnredningen. Hvis du har et Faktum- kjøkken , tilbyr ikke vi lenger deler eller fronter til det, forklarer Willanger. Når du har planer om å skaffe deg et nytt kjøkken , er prisen naturligvis en viktig faktor.


Hos Schmidt bestreber vi oss derfor alltid på å tilby kvalitetskjøkken til fornuftige priser. Oppussing av kjøkken kan koste alt fra 80. Pris på nytt kjøkken. Men du kan få et helt greit kjøkken til 100. Så, hva koster et kjøkken egentlig?


Man pleier å si at benkeplater og hvitevarer står for de største kostnadene.

Det er litt som å spørre hva en bil koster. JKE lager kjøkken i alle prisklasser, og det korte svaret er at det koster fra ca. Det litt lengre svaret handler om hvor stort kjøkkenet ditt er, hva du prioriterer av innredning i skap, benkeplate og hvitevarer – og om du vil få kjøkkenet ditt montert eller gjøre det selv. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.


Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Her snakker vi ikke bare om prisen, som er langt mindre enn andre kjøkken i luksusklassen, men også størrelsen: Et uno form kjøkken passer alle hjem, også de mindre. Om det er en gammelt kjøkken som skal bort så er det gjerne store summer man må ut med til elektriker og kanskje rørlegger. Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet.


Se vårt utvalg av kjøkken , ba garderobe og tilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg