torsdag 17. desember 2015

Finsk design lampe

Sjekk ut Lampe Design. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Sett standarden i hjemmet med Bolias unike møbler i skandinavisk design og høy kvalitet.

Bestill lampen din på nett eller opplev det flotte designet i en butikk nær deg. Hele serien består av gjennomtenkt håndarbeid som er håndlaget design, laget av finsk bjørk av dyktige håndverkere. Har du en bestemt lampe i tankene som vi ikke har for øyeblikket, så ta oss fatt. Vi er autorisert forhandler av Secto designlamper.


Så kan du lynhurtigt få din nye lampe hjem, uden af skulle røre en finger. Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige lampe , der passer til din indretning og behov? Så kan du altid tage fat i vores kundeservice.


Kvalitet og design Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.

Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Secto Design Oy takes the protection of intellectual property rights very seriously. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.


Det er ubetinget Octo der er den mest populære lampe i sortimentet, og den har da også modtaget mange designpriser i hele verden, og hænger udstillet mange fornemme steder. Secto skærmene er lavet i Finlan af PEFC-certificeret, finsk birkefinér i bedste kvalitet. Selger m tungt hjerte vår flotte design lampe.


Sort på utsiden og tre på innsiden. Secto har idag utvidet sortimentet sitt og tilbyr trelamper i fantastiske former og design. I tillegg kommer også nå de fleste lampene i varianter av forskjellige farger.


Benytt gjerne en natur-farget eller svart-farget secto lampe til å skape en fin kontrast mot en hvit vegg. Utover det er alt håndlaget i Finnland av dyktige finske møbelsnekkere som har fokus på kvalitet og detaljer. Sectos mest kjente lampe er Octo serien - men de har også lansert den helt nye Petite serien som er et flott nytt take på Sectos kjente design. Naturlig, sanselig og varm. Taklamper i tre står for alt dette og skaper derfor koselig stemning i hjemmet.


Det kan både være fint og grovt. Dette avhenger av bearbeidingen og årringene.

Fordelene med dette materialet kommer virkelig til sin rett når det brukes i en lampe og kombineres med en varmhvit lysfarge. Det er noe rust på den som også kan virke sjarmerende. Kjøper betaler frakt. Se også mine andre retro annonser.


Noidoi Design Studio Michele De Lucchi Nicolai Wiig Hansen Michael Geertsen Norm. Begge er også store navne i det store udland. Finsk design på bloggen. Godt design og godt grønt DESIGN samt ECO DESIGN er blant de flere designprisene Showroom Finlands har mottatt. Pilke - en lampe mellom tradisjonelt finsk design og moderne geometri Pike-lampene er en kombinasjon av tradisjonell finsk treforarbeidsteknikker, samt moderne geometriske former.


Sammen utgjør de et vakkert mønster. Treverket gir en lun og god atmosfære! When shipping internationally, you are responsible for any customs duties and taxes that are levied by your destination country.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg