torsdag 24. desember 2015

Hennie interiør bok

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Se vårt store utvalg bøker og bestill dine favoritter her. Fri frakt på ordre over 24-.


Velkommen til Haugenbok.

Norges raskeste nettbokhandel. Finn laveste nettpris her. Interiør er en estetisk, stilsikker og inspirerende praktbok for alle som er opptatt av interiør , design og arkitektur.


Boka tar oss med til fjøen, feriehus i Spania, hytter og leiligheter på fjellet, byleiligheter og bolighus. Før kr 59- Nå kun kr 29- fraktfritt tilsendt. Hennie interiør - nå på tilbud. Pris kr 5(spar kr 75).


Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Hvis du liker store møbler, naturmaterialer og duse farger vil du like denne boken. I denne boken viser Helene og hennes team frem sine interiører. Vi tas med til hytter ved sjøen, feriehus i Spania, hytter og leiligheter på fjellet, byleiligheter og bolighus. Men i boken finnes også lysere og lettere interiører , med sommerlige og maritime innslag.


Duken i bomull har en lys beige base og er dekorert med flere striper i rødt og blått, som minner om det norske flagget. Det gjør Henny til den ultimate duken til 17. Lysestaker, lykter og pynt. Visste jeg hadde sett den før, og det stemte! Så nå har jeg fått inspirasjon nok en gang.


Deler av stuen skal males sort. Kjempelekkert synes jeg. Skulle gjerne kjøpt maling i dag! Onsdag er fridag, så da blir det maleprosjekt. God søndag alle sammen!


Boken viser hva hun er opptatt av og hennes måte å tenke interiør på. Boken er delt inn i årstider og presenterer smakfulle skandinaviske interiør. Koselige kjøkkenhåndklær med nostalgisk preg.

Get without the ads. Skip trial month free. En bok full av inspirerende interiør man kan drømme seg bort i. Ikke alt er min stil - men alt er pent - men aller penest er etter min mening byleilighetene. Hun var på vei til Sør Sudan hvor hun skulle jobbe for Norsk Folkehjelp. Tiden etter krasjet ble en kamp for å få sine rettigheter.


Trender er faktisk en minimal. For boligstyling prises det meste som pakker, ofte med eiendomsmeglere som mellomled sier Trude Dehlen hos Wow Interiør Design. Grovt sett vil et standardoppdrag, fullt stylet, koste fra rundt 7.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg