tirsdag 8. desember 2015

Farge drivved

Fargeprøvene er å betrakte som veiledende. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen. LADY Pure Nature gir en naturlig, matt overflate som fremhever den vakre strukturen i treet. Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni. Det lille plassbygde skapet fikk selvsagt bestå, men det fikk en strøk med LADY Supreme Finish i en lys farge.


Tidløs, gråbrun farge som passer til det meste.

Finnes som reparasjonsbeis. Tips: Du kan få til drivved fargen ved å lage en blanding av del hvit (vannbasert) maling og deler vann. Mal greiner du finner (som er fri for bark) ett eller flere strøk til du får effekten du er ute etter. Lady har også en egen maling som heter drivved , som har en flott matt effekt og den helt rette gråfargen.


En nydelig lampe av drivved. Alt du trenger er en enkel lampe, ståltråd og selvfølgelig drivved. Et par timer senere har du en tøff lampe du kan vise frem til gjestene dine. Vis frem de fineste klærne dine!


Mange kjøper klesstativ for å vise frem sine fineste plagg.

Jeg hadde lyst til å lage i ekte drivved , men det blir solgt ut på finn så utrolig fort, og jeg har dessverre ikke tid til å plukke det selv. Closefit badene våre lages etter ønskede mål og utforming. Furugulvene og -veggene skal gjerne se litt gamle ut, men for all del ikke være gule! Derfor blir både gulv, tak og vegger beiset.


Farger som ligner på drivved og værslitt furu er mest populære både på vegger og gulv på hytter nå, sier Bjørg Owren, adm. Vinyltapet Drivved er en del av Woodland-kolleksjonen som består av tapeter av ulike materialimitasjoner. Her finnes en rekke varianter av treplank, stein og skinn i ulike farger og utførelser.


Kan også bestilles malt eller beiset i valgri NCS farge eller hardvoksolje. Glattpanel furu 13x1beiset Drivved effektpanel glatt natur. Jeg har blandet både drivved og skumring i olje. Fult mulig, bare å bruke resepten i en oljebase;) MEN fargen blir gulere, siden oljen i seg selv er gul.


Regn med at fargen blir litt mere gylden da også. Fargekode: deler fargeløs base, deler drivved , del valnøtt, del hvitkalket). Fargeløs base er interiørbeis uten noe tilsatt fargepigment.


Bland alt sammen (base og ferdig beis) i en stor bøtte. Har folk virkelig ikke annet å ta seg til? Jeg er rett og slett helt sjokkert! Makan til unyttige tips skal du lete lenge etter, skriver Ella-Ella i forumet.


Har du meninger om saken, del det gjerne i artikkelkommentaren under.

Jeg skal kle den ene veggen i stua med drivved. Ikke lett å få tak i har jeg funnet ut… Noen som har noen tips? Denne har jeg lest, men ønsker noe mer ekte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg