tirsdag 29. desember 2015

Male folierte skapdører

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Oppbevaring til lave priser. Går man riktig frem kan det bli et fint resultatet av å male selv også.


Om man ønsker å male kjøkkenet selv, og har folierte kjøkkendører, bør de både vaskes godt og mattslipes.

Dette må gjøres for å få heft. Klaveness anbefaler å bruke pensel på klassiske, profilerte skapdører og en fin rulle på hele, slette flater. Foliebelagte møbler er både fine, enkle å rengjøre og rimelige.


Men kanskje hadde den hvite barnesengen du kjøpte på IKEA vært finere i rød? Selv om overflaten er glatt, går det fint an å male den. Døren med den helt superglatte, malte overflaten kan bare et profesjonelt fabrikkmalingsanlegg klare.


Skal du male selv, kan du vurdere et lite sprøyteanlegg.

Men sprøyting krever øvelse, og hvis du kan leve med den lille strukturen som en finhåret malerull gir, kan du fint male en dør eller en annen glatt flate ganske pent. Og når det går ann å male på dèt, må det jo gå ann å male folierte møbler. Hehe, ser at det er litt klønete formulert ja. Men laminat er også trevirke, med hardplast over (ifølge mannen min som nå driver egen gulvbutikk).


Men det er jo selvsagt hardplasten man maler, ikke trevirket. Høyglansete kjøkkenfronter har vært populært i flere år, men et egenmalt kjøkken vil ikke få like blank overflate som de folierte , selv om du velger høy glansgrad. Høyglanstrenden er på vei ut, men det er verdt å ta med seg at jo glattere overflatene er, jo enklere er det å rengjøre dem. Om man skulle være helt sikker på å få et bra resultat, kan man høre med leverandører av industrimaling til f. Anbefales med en heftgrunning. De kjedelige kjøkkenskapdørene kan lakkeres, males eller skiftes ut.


Men de kan også friskes opp med selvfestende folje. Gjør du det på denne måten. Valg av skapdører til kjøkkenet. Skapdørens stil og design er avgjørende for kjøkkenets utseende.


Det er mange forskjellige typer skapdører å velge mellom.

Når du skal velge skapdører til ditt kjøkken, må du tenke på hvilken stil du vil kjøkkenet skal ha og hvordan du bruker kjøkkenet. Ikke glem veggen mellom benkeplate og overskap. Her er det bare å boltre seg: Du kan male , tapetsere, legge glassplate, speil - eller fliser. Fordi det gjerne blir en del søl er det viktig at du velger et materiale som tåler noe vann og sprut.


Bak ovnen bør du også passe på at materialet du velger tåler varme. Med designfolie på skapdører og skuffer blir kjøkkenet som nytt på rekordtid. Nytt kjøkken med folie - Kjøkken - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer!


Reserver ditt Hotell i Male online. Hvordan male kjøkkeninnredningen Denne filmen gir deg en enkel veiledning til forarbeid og maling av kjøkkeninnredningen. Jeg har sååååå lyst til å male alle møblene våre hvite, men mannen min er IKKE enig, for han mener at fargen ikke vil. Hvordan går man fram for å male skapdører og skuffefronter på. Garderobeskap, dør, vindu, skapdører , møbler, kjøkken, ba trapp.


Vi har så god råd i Norge i dag at folk ofte kaster ut kjøkkeninnredningen uten å vurdere at det kan males eller skiftes fronter, sier kreativ leder i Informasjonskontoret for farge og interiør, Ifi. Hun legger til at de fleste går ut og kjøper ny innredning som plasseres på samme sted som den gamle. Det må være gjørbart med rulle og pensel for at vi skal male skapene tror jeg Smile.


Vi har tidligere malt med pensel på andre folierte møbler, og det anbefaler jeg ikke. Det trengs ingen spesielle forberedelser, og Classico, males slik den er rett fra spannet. Kalkmaling egner seg også godt til å male møbler og andre gjenstander. Er det gjørbart å male disse med bra resultat? Overflaten ser foliert ut, så jeg er litt skeptisk.


Tenker da på de folierte og som har glatt overflate. Om noen har trinn for trinn beskrivelse hadde det vært supert #128578; Interiør er ikke akkurat min sterke side. Male en høyglans overflate innlegg 19.


Skifte kjøkkenskapfronter eventuelt. For å forklare litt nærmere så skal jeg male veggene og listene i samme farge, listene er ganske smale. Ser liksom for meg at rulla kommer til å touche listene både oppe og nede, skal ikke ta dem av, det tror jeg ikke de tåler, og da må jeg ha nye lister =dyrt. I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun.


Vi var heldige og fant Toril og hennes kjøkken, som viste seg å være et perfekt sted for filmopptaket. Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male , ble hun veldig glad! Da vi har mulighet for å trykke på folie, kan du dekorere hjemmet ditt etter fri fantasi!


Av den årsak har vi ingen faste mønstre liggende i systemet, som du kan velge mellom, da din designfrihet er ubegrenset med denne løsning! Uansett hva du skal male , er det smart å vaske med Jotun Husvask først. Det var mange merker på kommoden vår, så vi slipte først med et litt grovere sandpapir og med et fint sandpapir (f.eks.


180) tilslutt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg