fredag 25. desember 2015

Skoskap med speil

Få orden i skoene med et stilig skoskap. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Oppbevaring til lave priser. Minimalistisk design og dype farger kan enkelt blandes med forskjellige stiler og arrangementer.


Subtile farger og et innebygd speil lyser og visuelt forstørre leiligheten. Skoskap skal også ta vare på skoene dine. I skoskapene fra IKEA får skoene dine den ventilasjonen og plassen de trenger, slik at de holder seg fine lenger.

Har du et smalt inngangsparti? Et skoskap er ofte smalere enn andre kommoder og hyller og kan derfor godt som et møbel til å også oppbevare andre ting i gangen. Fordelen med et skoskap er at hyllene er skreddersydd til oppbevaring av sko, slik at de ikke blir klemt og mister formen sin. Her står de på en hylle i stedet for å ligge i en haug. Det gjør det enkelt å finne skoene dine i en travel hverdag og du slipper å lete etter to like sko.


A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge. I hallen kan det være bra med et skap som kan fungere som en smart skjenk samtidig.


Hva slags sko du vil holde i skapet kan også være en faktor som vil plukke deg opp når du gjør ditt valg. Plasser ditt skoskap riktig. Når du kjøper skoskap online, får du det oftest i deler.


Besøk oss for å finne løsninger som gjør at du får mest ut av din entré. Hva med et skoskap , en hattehylle eller kanskje trenger du bare noen kleshengere? Bright skoskap med speil i front, hvor det også er oppbevaring i døren.


Skapet har hyller og rommer minimum par sko.

Velg overflate i hvit eller eikfarget folie. Døren går på hjul, slik at skapet er lett å åpne. Metallstenger i hyllene holder skoene på plass. Hvorfor ikke oppbevare skoene dine i et skoskap med speil og få et elegant møbel til skooppbevaring som løfter hele gangen. I vårt sortiment finner du skoskap i det vakre natur materialet bjørk og skoskap i eik, men også hvitlakkerte skoskap , skoskap i hvit høyglans og skoskap i svart høyglans.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke Maxbo. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Beste Priser På Speil.


Kjøp raskt og enkelt på Ellos. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Finn skoskap møbelringen. Dette skoskapet med speil har to uttrekkbare skuffer, som hver kan romme til par sko.


Skostativet er montert direkte på veggen. Dette sterke og holdbare gangskapet er laget av materialer av høy kvalitet, noe som gjør dette til et svært praktisk sted for oppbevaring av sko med stil og ryddighet. Stort utvalg vakre møbler til entre. Garderobeskap, skoskap , skobenk og speil.


Søk etter skoskap skeidar på Kelkoo. Entremøbler i flott design med led belysning. Sammenlign tilbud på skoskap skeidar fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Er dere en stor familie – eller elsker du bare sko, så har vi naturligvis også det perfekte skoskapet for deg, et høyt skoskap. Er du også lei av møkkete og illeluktende sko som ligger strødd rundt i entréen?


Med et skoskap kan du skjule skoene helt og få et rent uttrykk i gangen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg