fredag 17. juli 2015

Skinne til dør

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Finn laveste nettpris her. Bygg dine egne skyvedører, til avskjerming av rom eller garderober. Tåler dører som veier opptil kg. Inneholder: skyvedørsruller, dørfester, dørstoppere, styreskinne for gulvmontering og monteringsskruer.


Du trenger: En eller flere tykke MDF-plater, for eksempel mm.

Skinne , beslag og håndtak til skyvedør (kan kjøpes som kit, for eksempel på byggevarehandler). Ta nøyaktige mål for å få en dør i riktig størrelse. Hvis du vil skjøte sammen flere MDF-plater: Fres spor i dem, lim dem sammen.


Sparkle og mal skjøten. Du kan velge tilpassede løsninger til forskjellige veggtykkelser fra 96mm og oppover. Om du velger en dør med utenpåliggende glasslister kreves det en innbygningsmodul til minimum 122mm veggtykkelse. Innbygningsmodulene leveres komplett med alt tilbehør utenom gipsplater.


Skyvedørene kjøres på skinner, og det er helt opp til deg hvor mange skyvedører du velger til skapet ditt.

Det kan være lurt med én dør per skinne , slik at du slipper å trekke en stor dør til siden for å komme inn til sokkene dine helt bakerst i skapet. Når du kjøper Skyvedørbeslag, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. En vegg med TRAC- skinne og en dør.


Dørene går på skinner og beslag fra Svalk. De kjører på en skinne nede på gulvet, mens de styres av en toppskinne i taket. Jo flere dører du har, desto lettere kommer du til tingene dine.


Vi pynter også opp utseendet på dørene. Skyvedørsvridere som matcher vrideren til din vanlige dør Ønsker du at alle dine vridere skal matche hverandre kan du velge vridere fra vårt HOPPE sortiment. Se hele HOPPE sortimentet. Vi har en av nettets største utvalg av tilbehør og reservedeler, og du kan derfor lett finne Skinne til integrert dør - Electrolux til et bredt utvalg av.


Dørkontroller for dør - DIN skinne PR402DR adgangskotroller enheter kan fungere som standalone enheter eller som integrerte enheter i et adgangskontrollsystem med CPRnettverkskontroller. Bøyelig skinne for dusjforheng, lengde meter. En hengslet dør opptar ca. All denne plassen kan man få utnyttet ved å bruke skyvedører, hvor dørbladet skyves og ”forsvinner” inn i veggen. Man får dermed en åpen bolig med større romvirkning, samtidig som man har mulighet for å lukke av der man ønsker.


IKEA - FONNES, Skyvedør med skinne , hvit, Med skyvedører har du plass til flere møbler, fordi de ikke tar opp ekstra plass når de åpnes. Vi tilbyr lås og beslag til dør og vindu, samt beslag til kjøkken, garderobe og med et stort utvalg av skyvedørbeslag til garderobe – dører og porter.

Vi holder til i hyggelige omgivelser på Skreia i Østre Toten Kommune og har et godt samarbeide med våre leverandører, både i Norge og internasjonalt. At vi lagerfører alt gjør at Stansefabrikken kan utøve en meget god service som gir fleksibilitet i oppbygning og valgmuligheter i skapene. Skinne for å bruke i gulvstående klikk-inn-system, som ikke krever en vegg for montering. Kompletteres med fot- og stabiliseringskit for gulvstående skinne.


IKEA - PLATSA, Garderobe med dører, Fonnes hvit, Justerbare føtter gjør det mulig å kompensere for eventuelle ujevnheter i gulvet. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Anbefalt dørbredde er mellom og 1cm. Innehold: meter topp- og bunnskinne i aluminium, beslag til 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg