fredag 24. juli 2015

Pynting av bløtkake

Tips til pynting av bløtkaker. Legg sukkerbrødet litt i fryseren før du skal dele det, da er det enklere å få jevne lag. Ikke dynk marsipankaker for mye, da kan kaken synke sammen når du legger på marsipanen. Denne oppskriften på brune pinner er av den gode, gamle sorten slik som mormor ville ha laget dem.


Hvis du ønsker, bytter du ut mandler med for eksempel hasselnøtter.

Brune pinner er manges favoritt-julekake til jul. Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Om du velger å bruke matprat. Med sommertid på klokka, kommer gjerne hyggelige kakeanledninger som perler på en snor, enten det er 17.


Bløtkaker er flotte kaker å lage. Ikke bare kan de pyntes på de mest oppfinnsomme måter, men du kan også fylle de med det fyllet du liker aller best. En viktig ting er å huske å dynke kakebunnen skikkelig med juice, melk eller kanskje en likør, slik at bløtkaken ikke blir tørr.

Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste! Jeg deler jevnlig ut flotte giveaways, så det lønner seg å følge med!


Det søte liv har 300. Kos deg med bakingen og smakingen! Dette er en side for de kake- og bakeinteresserte. Her legger jeg ut bilder, oppskrifter og fremgangsmåter på det jeg måtte lage av kaker, desserter, kakepynt og annet bakverk. Legger også ut litt trinn-for-trinn-beskrivelser.


Denne siden er ment som en informasjon- og inspirasjonsside for de bakelystne. Har målt bunnen som kaka skulle stå på, og tilpasset kakebunnen til denne. Lag sukkerbrød tilpasset din kakeform. Toppetasjen lager jeg ved å skjære ut tre like store rundinger av en rullekake-bunn. Start med å kjevle marsipanen så rund som mulig.


Du trenger ekstra godt med marsipan for å unngå å få bølgete kanter. Del sukkerbrødet i tre like deler.

Sukkerfri, glutenfri og lavkarbo bløtkake på 1-2-av kakemix. Bruk kakemix som utgangspunkt når du skal lage bløtkake. Dessuten er dette en mye sunnere variant enn ferdigkjøpt kakebunn. Lag en lavkarbo variant med sukkerfritt syltetøy som fyll. Bruk mel, og ikke melis, når du kjevler ut marsipanen.


Smaker som appelsin, mango og ananas passer til det meste. Pakk bløtkaken godt inn i plast og frys ned. Sett av litt bedre tid til tining ettersom marsipanen blir våt ved tining, men tørker opp etter hvert.


Du kan også legge på marsipanen før frysing. Muffins med sommerfugler laget av fondant som svever på en gul sky Tante skal reise tilbake til Polen der hun studerer, så da må vi ha litt kos før hun drar Dermed blir det muffins som bakes igjen #128521; Rosa og gult er superkult sammen og tante fortjener noe fint når hun skal være så lenge borte fra oss (til jul) Jeg lager først.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg