tirsdag 21. juli 2015

Oljemaling kunst

Et kvalitetssett fra pigment med variable størrelser. Oljemaling består av pigment og olje. Malingen tynnes ut med malermiddel, terpentin eller olje.


Den påføres grunnet underlag som er litt sugende (tre, lerret o.l). Pensler og utstyr rengjøres i terpentin e.

Bilder fernisseres når malingen er helt tørr (minst år). I vårt sortiment finner du oljemaling i en mengde kulører og du kan kjøpe dem i praktiske sett eller enkeltvis. Vi fører et stort utvalg, hvor linolje, terpentin og damar ferniss er de mest solgte. Linolje tynner malingen og er bindemiddelet som brukes til fremstilling av oljemaling. Terpentin benyttes til uttynning av fargene, men benyttes også til rengjøring.


Dette for å sikre deg en maling som er lysekte, og ikke vil blekne over tid. Hos oss kan du benytte kort eller Paypal. Rembrandt oljemaling.

Den absolutt beste kunstnerkvaliteten fra Talens blir laget av kun de beste finmalte, lysekte pigmenter og linolje. Høy pigmenttetthet gir ekstra intense og fargesterke farger. Samtlige 1farger har høyeste grad av lysekthet.


Et førstevalg for profesjonelle kunstnere og kvalitetsbevisste amatører. Norges mest solgte oljefarge. Dekker alles behov – amatører og kunstnere. Høyt pigmentinnhold og meget god eller god lysekthet. Stort fargeutvalg på farger i mange tubestørrelser.


Male med oljemaling ! Video kan åpnes i full skjerm og man kan når som helst stanse avspilling å repetere hva man har lært. Størst nytte av leksjonene får man dersom man har for hånden det utstyret man behøver. Startsett med vannbasert ekte oljemaling.


Tynnes og rengjøres med vann. Kremet konsistens og høyt pigmentinnhold. Kan brukes på de fleste underlag, men tradisjonelt underlag for oljemaling som lerret el.


Tørker med samme overflate som konvensjonell oljemaling.

Blir helt vannfast når den tørker. Hvis du i tillegg er litt interessert i kunst er det ekstra motiverende å prøve å skape noe på egenhånd. Kunsten kan uttrykkes på veldig mange forskjellige måter. COBRA- vannløselig oljemaling fra Talens. Våre videoer tar for seg maling med oljemaling steg for steg, men de fleste teknikker benyttes også innen maling med akrylmaling.


Cobra er en oljemaling med helt spesielle egenskaper. Den inneholder ingen løsemidler eller ubehagelig lukt. Den tørker raskere enn vanlig oljemaling og man kan tynne ut malingen med vann. Allikevel kan du male som med tradisjonelle oljefarger med laseringsteknikker og vått-i-vått. Siden den tar tid på å tørke, har kunstneren god tid på seg til å forandre på ting eller fjerne det som likevel ikke skal være der.


De som er mindre tålmodige bruker akrylfarger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg