fredag 17. juli 2015

Dörrmatta

Finn dörrmatta hvis du ser nå. Dörrmattor för renare golv hemma. Våra slitstarka dörrmattor håller dina golv och mattor renare längre. Din webbläsare har inte JavaScript aktiverat. För att kunna använda Mios hemsida behöver du aktivera JavaScript.


Då dörrmattan oftast är placerad innanför dörren, gör att det är det första dina besökare ser i ditt hem.

Välj en välkomnande dörrmatta eller skomatta hos oss på JYSK. Håll smutsen ute med en dörrmatta eller en entrématta. Vi har dörrmattor i många olika storlekar och stilar. Här kommer du defintivt finna en matta som passar. Mycket kraftig allvädersmatta som kan hantera riktigt smutsiga stövlar och skor!


Tillverkat av 1 miljövänligt returgummi. Din dörrmatta är ju trots allt något av det första man ser när man ska kliva in genom dörren, så en att välja bland våra snygga dörrmattor är med andra ord klokt! Här hittar du vårt utbud av dörrmattor som både är praktiska och som ser bra ut.

Hitta en som passar din stil och ditt hem. Utlämning i Hemtexbutik -3-dagar. PostNord utlämningsställe 4-(Fri frakt över 60-) 1-2. Romina är en handtuftad matta från Linie design. Mattan är tillverkad helt i ull vilket är praktiskt då det är naturligt smutsavvisande.


Finns även i storlek 90x150cm med gummikant runt om. Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. När du väljer en dörrmatta är det viktigt att välja en i ett bra material.


Varianter i exempelvis gummi ligger stadigt på golvet och är extremt enkla att rengöra. Villastad och Grenverk från Dixie är två favoriter i gummi som är både snygga och praktiska. En dörrmatta ska klara av både smuts, väta och slitage under en längre tid. Håll hallen renare med en dörrmatta.


Med en dörrmatta innanför eller utanför dörren blir din entré både trevligare och renare. Har du tänkt att köpa en dörrmatta för utomhusbruk kan det vara bra att köpa en rejäl pjäs med grov yta, exempelvis av kokosfibrer. Vår dörrmatta av kokosfiber, ett fantastiskt naturmaterial med inbyggt rivjärn, pryds av det bubblande och blommiga mönstret ”Paradise”.


Enkel och funktionell för ändamålet. Slipp leriga golv och grus mellan tårna!

Köp en snygg dörrmatta i jute från Dixie, eller en dörrmatta i återvunnen PET från Classic Collection. Gör ett tidigt intryck med en dörrmatta som inte bara är snygg utan även representerar dig och din stil. Välj en fräsch naturmatta i hampa eller varför inte en miljövänlig matta i fantastiskt Pet Yarn material? Scrolla ner för att se vårt stiliga och funktionella utbud av dörrmattor som förgyller entrén till ditt hem. Entrémattor och dörrmattor på metervara är ett praktiskt val som gör att du själv väljer den längd på din entrématta som passar just hemma hos dig eller på.


Kåbe-Mattan erbjuder ett komplett program av entrémattor och skrapgaller med tillbehör för att passa samtliga entréer. På JYSK finns alltid bra erbjudande till hemmet. Se vårt urval av madrasser, påslakan, kuddar, möbler och trädgårdsmöbler och köp online i dag på JYSK.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg