mandag 13. juli 2015

Ditt pensjonstall

Ditt pensjonstall – få oversikt over pensjonen din. Lurer du på hva du får å leve av når du slutter å jobbe? Det første du bør gjøre er å finne ditt personlige pensjonstall.


Se hvordan du enkelt kan beregne ditt pensjonstall ,. Start med å få oversikt over hva du har i pensjonssparegrisen din i dag! Det er lurt å sette seg inn i hva ditt pensjonstall er og hvordan du kan kan påvirke det. Vår pensjonskalkulator gir deg full oversikt over din pensjon. Alle tall er ferdig utfylt, du trenger bare å logge deg inn på dnb.


Logg inn i Din pensjon. Hva kan jeg gjøre i Din pensjon? Få oversikt over egen pensjonsopptjening i folketrygden, eventuell AFP, og din opptjente tjenestepensjon.


Husk å logge ut når du er ferdig. Legg inn fødselsnummeret ditt (siffer). Har du glemt nettbankpassordet ditt ? Ring kundesenteret på telefon 915.


Det består av pensjon fra folketrygden, din arbeidsgiver og dine egen sparing. Bank-id-brikke logge deg inn på nettsiden hvor du og din bedrift har tjenstepensjon. Unsubscribe from Storebrand?


Finn ditt pensjonstall Storebrand. Descargar MPStorebrand finn pensjonstallet ditt , siempre podras descargar Storebrand finn pensjonstallet ditt Mpde forma rapida y segura. Mange kan faktisk øke sitt.


Den årlige pensjonen beregnes ut fra hvor gammel du er når du velger å ta ut pensjon, og forventet levealder for ditt årskull. Her kan du lese mer om hvordan. Nettbank-passordet er ikke det samme som BankID-passordet ditt. Slik logger du deg inn i nettbanken.


Denne underdekningen er hovedpersonen i fortellingen om pensjon. Det er problemet du får som pensjonist og som finansinstitusjoner kan hjelpe deg med å løse. I eksempelet i figuren under, som er hentet fra Danske Banks pensjonskalkulator, angis med rødt. Så godt som alle ønsker oversikt over de økonomiske konsekvensene aktuelle alternativer har for seg og sin lommebok. Da får du en status på hvor stor pensjonssparegrisen din er i dag, hva du kan gjøre med det du har opparbeidet av pensjonspenger til nå, samt finne ut hvor mye du bør spare for å få den pensjonisttilværelsen du ønsker.


Sjekk ditt pensjonstall i Storebrands pensjonskalkulator! De har dermed ikke vært nødt til å gjøre store endringer i livet og forbruket, men de bruker litt mindre penger på fysiske ting. Vi mener at vi får mye større glede av opplevelser, og at det er hyggeligere å spare de pengene til et felles mål om å tilbringe mer tid med hverandre, familien og venner fremfor å bruke dem på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg