mandag 13. juli 2015

Artek norge

Super bilferie i Norge med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.

Vi er ARTEC – arkitektur og prosjektadministrasjon. Sammen skaper vi byggekunst. ARTEC er et bergensbasert kontor som jobber med arkitektur og prosjektledelse.


Artek has joined forces with London’s Institute of Contemporary Arts, ICA, to produce an artist’s edition by Barbara Kruger. Det var innovatørene Alvar and Aino Aalto, Maire Gullichsen and Nils-Gustav Hahl som startet Artek , først og fremst for å promotere Aaltos arbeider, og har i dag en kolleksjon som består av eksklusive møbler, belysning og accessoirer designet av gamle mestere og ledende internasjonale designere. Det finske møbelfirmaet Artek (firma) Dette er en pekerside , og inneholder kun pekere til forskjellige betydninger av dette ordet.


Hvis du har fulgt en lenke hit , kan du kanskje gå tilbake og rette den så den peker direkte til riktig artikkel.

De baner nye veier for å forbinde design, arkitektur og kunst. Artek er særlig kjent for sine gjennomtenkte og gjennomdesignede lamper. Deres lampesortiment byr bl. Artek U3taklampe og den velkjente Artek Hand Grenade A1taklampe. Den blir drevet av firmaet Krymskij trolejbus og trafikkerer mellom Simferopol, Alusjta og Jalta.


Det ventes mye spennede fra Artek fremover, så følg med. Artekprodukter, priser eller leveringstider kan du bruke kontaktskjema til høyre på siden. Vi selger Artek i Bergen og kan sende til hele Norge. I samarbeid med kunstagent Maire Gullichsen og kunsthistoriker Nils-Gustav Hahl tok de navnet Artek som er et internasjonalt uttrykk for å kombinere kunst og teknologi innenfor Bauhaus-stilarten.


Observasjoner har fått et nytt hjem. Dette innholdet vil du kunne finne igjen på våre nye nettsider under værvarselet. Her kan du lese mer om pågående endringer. Arkitektbedriftene i Norge er bransje- og arbeidsgiverorganisasjonen for kontorer med praktiserende arkitekter, landskaps- og interiørarkitekter i Norge.


A3Beehive pendel, design Alvar Aalto produsent Artek. Vi har hjulpet industrien i Norge og utlandet med nye automasjonsløsninger og forbedringer av eksisterende automasjonsløsninger.

Ta en titt på våre referanseprosjekter for ett innblikk i hva vi er stolte av. Det klassiske zebra-stoffet fra Artek , som er flittig brukt på deres mest ikoniske møbler, kommer også som pute. Denne vakre zebraputen er laget i et eksklusivt ullstoff, og liver opp sofaen- og stuen din på en måte som ingen andre puter får til.


All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Bisnode Norge AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.


Taklampen er laget i et stykke, som gir den de myke former.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg