onsdag 29. juli 2015

Johan verde design

Blant annet har han også formgitt sjokolade og iskrem. I løpet av årene har han høstet mange priser, bl. Merket for God Design for både glass og porselen, Norsk formpris til unge talenter, og førstepris i Statens designkonkurranse for porselen.


Vis johan verdes profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Se hele profilen på LinkedIn og finn johans.

En lang rekke produkter i ulike produktkategorier og materialer er blitt designet og produsert i denne perioden og det er en tydelig rød tråd gjennom hans verker som utgjør en helhet til tross for variasjonen og det store spennet i arbeidet hans. Dugg Design AS Dugg Design jobber med alt innen grafisk design og kan hjelpe med utvikling av logo. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud!


Independent Design Professional Oslo-området, Norge Design. VERDE JOHAN INDUSTRIDESIGN. Over 5forbindelser. Utvidet firma- og kredittinformasjon.

The fold symbolizes a world that is not empty. A maximum of matter at a minimum of space. I samme serie ble det utvklet en skjærefjøl og et serveringsbrett.


Designproduktene i norske materialer har gitt oss stor oppmerksomhet. Siden produsenten har lagt ned sin virksomhet, mottar vi gjerne tips om mulige. Det ble utviklet sammen med Constance G. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Verde Johan Industridesign.


His particular design idiom has attracted attention and garnered awards both in Norway and abroad. Begin typing your search above and press return to search. His design is characterized by pure, simple and soft shapes, for which he has been granted a large number of prizes.


Hans styrke er evnen til å kombinere funksjon og estetikk. Den består av benkebor stoler, bord og plantekasser. Mest spennende av møblene er benkebordet med rombeformet underdel i lakkert metall. Det er et kombinasjonsmøbel som fungerer som et uformelt treffpunkt.


Hans spesielle formspråk har vekket oppmerksomhet og høstet priser både i Norge og utlandet.

Det var en utfordring å gi bitene forskjellig design , ettersom alle bitene måtte ha samme volum. Foldens design er en omfavnelse og omkransning, der vender sig og cirkler rundt som konkyliens spiralform. Folden symboliserer en verden, som ikke er tom. Et maximum af stof på et minimum af plads.


All infos and retailers in your city.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg